xcounter
#

Рашисти на своєму ЗРК "Стрела-10" вилетіли прямо на потяг і тепер рахують втрати

5085
ЗРК "Стрела-10"
ЗРК "Стрела-10"

В якому стані після такого "ДТП" перебуває російський ЗРК невідомо, але є втрати серед самих рашистів

Один з Telegram-каналів під назвою ASTRA оприлюднив повідомлення, в якому йдеться про доволі "нетипове ДТП", які рашисти влаштували на тимчасово окупованих територіях України у так званій "донецькій народній республіці".

Як відзначають у джерелі, вночі на залізничному перегоні "Єнакієво-Вуглегірськ" вантажний потяг нібито наїхав на зенітний ракетний комплекс "Стрела-10" збройних сил РФ.

Читайте також: Рашисти на своїй авіабазі "Енгельс" мають "гібрид Ту-95 та Ил-76", і це ще одни недолік мальованої авіації
ЗРК "Стрела-10"
ЗРК "Стрела-10", фото ілюстративне

І що начебто окупанти на своєму ЗРК їхали у складі колони, але водночас водій машини не впорався з управлінням, через що з’їхав з мосту і потрапив під потяг. Водночас внаслідок "ДТП" сам тепловоз зійшов з рейок, і також відзначається, що було пошкоджено залізничне полотно.

Зрештою, повідомляється і про втрати окупантів — загинули троє військових (Абай Култасєв з в/ч 58249, та Віталій Пагінєц і Кіріл Гайчєнко з в/ч 21005), також двоє військових отримали поранення.

Загалом окупанти доволі часто втрапляють у такі курйозні "ДТП" зі своєю військовою технікою. Так, тут можна згадати, як ще минулого року рашисти вивели з ладу свою коштовну РЛС "Зоопар-1М", просто не розрахувавши висоту моста.

Або ж як в один день окупанти перекинули на трасі під Тулою машину зенітного ракетного комплексу С-400, а в тимчасово окупованому Мелітополі завалили на бік ЗРК "Тор".

Читайте також: Що це за літак Бе-12, наскільки він старий, і скільки таких є в РФ