xcounter
#

Рашисти декларують, що завершують створення лінії оборони на окупованій частині Запорізької області (фото)

5117
Так звана "готова лінія оборони" рашистів у Запорізькій області
Так звана "готова лінія оборони" рашистів у Запорізькій області

Але поки це виглядає, як звалище готових бетонних конструкцій та морських контейнерів

Рашисти задекларували, що "завершив створення глибокоешелонованої оборони з укріпрайонами" на поки що окупованій частині Запорізької області.

Автором такого твердження колаборант Владімір Рогов, який навіть показав фото з "вже створеною" обороною, на "передовій лінії". Але на цих фотографіях просто звалені у купу "пірамідки вагнера".

Читайте також: РФ готує до передачі всі 24 винищувача Су-35 до Ірану, їх вартість становила 2 млрд доларів

лінія оборони рф Запоріжжя

Окрім пірамідок також активно використовуються бетонні "ерзац-доти", які рашисти встановлюють разом із "пірамідками", а для додаткових укріплень використовуються бетонні панелі. А з огляду на наявність морських контейнерів, скоріш за все, їх використовують, як готові бліндажі.

лінія оборони рф Запоріжжя

Звісно присутні й звичайні окопи, які вже почали облаштовувати рашисти. На фото видно пусті ящики, сміття та якісь халабуди.

лінія оборони рф Запоріжжя

Водночас заяви щодо "передових позицій" розбивають о фото зі звичайним екскаватором, який використовується для риття окопів та встановлення протитанкових надовб.

лінія оборони рф Запоріжжя

Зазначимо, що за інформацією Генштабу ЗСУ, у середині листопада ворог почав будувати лінію оборони поблизу Мелітополя. Також була зафіксовані роботи із наміром створення цілої мережі ліній оборони на поки окупованій території Херсонської області, але з наміром прикрити кримський півострів. Аналогічна діяльність помічена і на ділянках оборони окупантів за Сватовим.

Читайте також: У міноборони Німеччині оцінили реальні сценарії російського наступу та назвали строки