xcounter
#

Армія РФ перевершила сама себе у створенні шушпанацерів: Т-54 з 1948 року із зеніткою С-60 з 1950 року

5520
Т-54 з С-60 армії РФ
Т-54 з С-60 армії РФ

Здавалось після приварювання 2М-3М до МТ-ЛБ перевершити щось буде складно, але нова віха у російському шушпанцеробудівництві досягнута

Окрема колекція російських шушпанцерів поповнилась новим зразком, який, схоже, заслуговую поки перше місце у неофіційному рейтингу з МТ-ЛБ та корабельної зенітної установки 2М-3М, або на шасі гусеничного тягача АТС-59Г, та навіть МТ-ЛБ із 2-УК-Т від торпедного катера 1939 року.

Нова віха шушпаннцеробудівництва у РФ - це ходова танка Т-54 та зенітка С-60. Фото з таким гібридом рашистів вже з'явилось у мережі.

Читайте також: Чому для РФ ілюзія "знищення" Patriot - це єдина гарантія існування Кремля: про систему ПРО НАТО та ядерну зброю рашистів
Т-54 з С-60 армії РФ

Чи була машина захоплена, або рашисти самі похизувались своїм витвором наразі невідомо. Хоча загальний стан машини відверто занедбаний.

Водночас сама поява у рядах рашистів цього витвору доволі цікава. Зокрема взагалі Т-54 почали надходити до армії РФ відносно нещодавно - у березні цього року й поки не світились у боях. Тому можливо, що насправді у ролі шасі використано не Т-54, а машину на його базі, наприклад, БТС-2 або БТС-4А.

БТС-4А
БТС-4А

Але насправді ідея поєднати танкове шасі із С-60 не нова. Зокрема у СРСР 50-з років цю задачу змогли виконати на значно кращому технологічному рівні, ніж зараз можуть собі дозволити у РФ 2023 року, мова йде про ЗСУ-57-2.

ЗСУ-57-2
ЗСУ-57-2

Вочевидь у РФ не змогли віднайти цю втрачену ними технологію прадавньої високорозвиненої цивілізації, поки такі речі, як "Деривация-ПВО" виконують абсолютно іншу сакральну роль парадного "аналоговнєта".

Маємо додати, що якість фото об'єктивно не дозволяє остаточно стверджувати що мова йде саме про Т-54, як альтернатива - Т-55. Справа в тому, що з'єднання лобових деталей Т-54 та Т-55 різне, "в шип" на Т-54 та пряме у Т-55, але якість фото доволі низька й цю деталь погано видно.

Водночас у питанні використання армією РФ для створення таких шушпанцерів Т-54 чи Т-55, який по суті є його модернізацією, значної різниці немає.

Читайте також: У рашистів все настільки "йде за планом", що тепер вони в Африку дають навчально-бойові L-39