xcounter
#

Перша жертва параду рашистів: "вбивця авіаносців "Бастион" у кращих традиціях в’їхав у відбійник на трасі

43563
"Бастион", фото ілюстративне
"Бастион", фото ілюстративне

Здається, жоден "парад" у РФ не обходиться без серйозних казусів

Росіяни активно готуються до параду на 9 травня і вже мають перший казус з однією машиною яка їхала на нього – у мережі з’явилося відео ДТП з російським береговим ракетним комплексом "Бастион", який замість параду в’їхав у відбійник.

Подробиць цієї "пригоди не повідомляється" – ймовірно, водій не впорався з управлінням, до того ж не виключено, що він міг бути напідпитку, як це у РФ раніше траплялося у випадку ДТП з військовою технікою.

Читайте також: Рашисти вигадали нову ракету зі "скляними кульками", яка перетворює на решето їхні "КамАЗи"

І хоча "Бастіон", судячи з усього, не отримав якихось серйозних пошкоджень, але цей випадок цілком можна записати в російський "хіт-парад epic fail" – зокрема можна згадати, як в квітні водій рашистського ЗРК С-400 не впорався з управлінням і відправив машину "відпочивати" в кювет.

А слідом за С-400 окупанти в Мелітополі перекинули й свій зенітний ракетний комплекс "Тор" – хоча стан машини за фото було важко оцінити, але можна припустити, що після такої "ДТП" вона поїде на ремонтне підприємство.

З найбільш епічних випадків також можна згадати, як окупанти втратили цінну та коштовну контрбатарейну радіолокаційну станцію РЛС "Зоопарк-1М", просто не розрахувавши висоту моста.

Нагадаємо, що хоч береговий ракетний комплекс "Бастион" з протикорабельною ракетою П-800 "Оникс" самі ж окупанти називають "вбивцею авіаносців", з початку повномасштабного вторгнення РФ використовувала цей комплекс для своїх терористичних ударів по Україні.

Читайте також: Епічне знищення Т-90М "Прорыв": підбитий з трофейного ПТРК танк "добили" коктейлями "Молотова"