xcounter
#

Люта брехня від міноборони РФ про те як Су-34 врізався у житловий будинок у Єйську (відео)

8232
Люта брехня від міноборони РФ про те як Су-34 врізався у житловий будинок у Єйську (відео)

Фронтовий бомбардувальник "ВКС" РФ СУ-34 здійснив "жорстку посадку з руйнуванням літака через дотик до житлового будинку" - так могло написати мінбрехні РФ, але чомусь вигадує історії про пожежу та "учбовий" виліт

Так зване міноборони РФ, а точніше мінбрехні РФ просто геніально відрапортувало про катастрофу фронтового бомбардувальника Су-34.

"17 жовтня 2022 року при наборі висоти для виконання навчально-тренувального польоту з військового аеродрому Південного військового округу зазнав аварії літак Су-34... Причиною аварії літака стало загоряння одного з двигунів під час зльоту. На місці падіння Су-34 у дворі одного з житлових кварталів сталося загоряння палива літака", - лаконічно повідомили у Москві.

Читайте також: У Білорусі оголосили розмір додаткового контингенту з РФ - сухопутні війська країни фактично збільшаться вдвічі

І тут справа не в тому, що звучать такі слова, як "аварія", а не "жорсткою посадкою з частковим руйнуванням літака через дотик до ґрунту", як це було під час катастрофи російського військово-транспортного Ил-76 під Рязанню.

А в цілій лавині брехні, яка нанизується одна на одну. По-перше, на відео з місця подій чути детонацію боєприпасів, що прямо говорить, що виліт був не "навчально-тренувальний".

З огляду на геолокацію виходить, що літак здійснював зліт у бік житлових будинків і це з ракетно-бомбовим навантаженням.

єйськ су-34
Місце падіння Су-34 (46.678731, 38.294275)

Також з'явилось і відео з камери спостереження на якому зафіксовано момент катастрофи. На ньому видно, що літак не палає, а просто падає на житлові будинки, при цьому пілоти не роблять жодних спроб відвернути машину у бік від жилих кварталів, а лише катапультуються за пару секунд до падіння машини.

Зазначимо, що за попередньою інформацією постраждало 15 квартир багатоповерхового будинку. Через пожежу, виходи виявились заблокованими, у місцевих телеграм-каналах з'явилась інформація що дехто стрибав з вікон верхніх поверхів. За офіційною інформацією лише 2 людини загинуло, 15 постраждало.

Читайте також: Ракети "Скад": чи зможе РФ витягнути їх зі зберігання для ракетних ударів по Україні