xcounter
#

Коли HARM зробили свою справу: дві "бойові пташки" ЗСУ за три дні знищили техніки РФ на 26,5 млн доларів

4674
Уражений турецьким безпілотником російський танк, скріншот з відео Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного
Уражений турецьким безпілотником російський танк, скріншот з відео Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного

Розвідувально-ударні БПЛА Bayraktar TB2 ефективно нищать техніку рашистів

Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний опублікував нове відео з роботою розвідувально-ударного безпілотника по російську танку Т-72 – після влучного удару екіпаж машини був вимушений накивати п’ятами.

Крім того, Залужний опублікував також й іншу цікаву інформацію – за його даними, за три доби, з 31 серпня по 2 вересня, два розвідувально-ударних безпілотники Bayraktar TB2 демілітаризували техніки рашистів на 26,5 млн доларів.

Читайте також: Кадри роботи "старшого брата" Bayraktar TB2 в Україні: як турецький міні-БПЛА вишукує рашистів

Список знищеної "бойовими птахами" ЗСУ техніки наступний: вісім танків Т-72 (приблизно по 3 млн доларів кожен), САУ "Акація" (1,6 млн доларів), БМП (0,6 млн доларів) та гаубиця (0,3 млн доларів).

Водночас пошкоджена техніка оцінюється у 1,85 млн доларів – у цьому списку п’ять танків Т-72 і одна БМП російської армії. Загалом, відзначає Залужний, два безпілотники за три дні знищили та пошкодили російської техніки на 28,35 млн.

безпілотник Bayraktar TB2 литва
"Литовський" БПЛА "Яструб" у руках ЗСУ кошмарить окупантів

Залужний також зауважує, що один з Bayraktar TB2, що ці три дні ефективно нищив російську техніку – це машина, яку Україні подарували литовці.

Загалом така ефективність українських безпілотників свідчить про ефективну роботу протирадіолокаційних ракет HARM, якими ЗСУ ефективно б’ють окупантів з винищувачів МіГ-29.

Читайте також: HIMARS успішно прийняв естафету від Bayraktar TB2, авіація та "арта" не відстають: ЗСУ нищать армію РФ на Херсонщині