xcounter
#

Бійці СБУ кошмарять рашистів не тільки секретними БПЛА, але й FPV-дронами: утилізують і танки, і "Солнцепеки"

9728
Бійці СБУ кошмарять рашистів не тільки секретними БПЛА, але й FPV-дронами: утилізують і танки, і "Солнцепеки"

Як спецпризначенці утилізують російську техніку з повітря

Нещодавно у СБУ опублікували цікаве відео з утилізації систем протиповітряної оборони російського окупаційного війська – зенітних ракетних комплексів "Тор М2" та С-300ВМ – таємничими та вкрай ефективними дронами-камікадзе, які цілком можуть бути тими самими секретними Phoenix Ghost, хоча не виключено, що знищити російську техніку допоміг і якийсь інший безпілотний літальний апарат.

Водночас крім цього секретного дрона, бійці СБУ також ефективно використовують і FPV-дрони, а також ефектно "бомблять" техніку окупантів з безпілотних літальних апаратів.

Читайте також: Скиди з дронів за досвідом ЗСУ: поки США експериментують - Китай почав виробництво "літаючих" мінометів

Так, нещодавно спецпризначенці Центру спецоперацій "А" поцілили дроном-камікадзе у танк рашистів – безпосередньо кадри влучення у машину не демонструються, але, як відзначається, "росіяни намагалися утекти, але їм не дуже вдалося".

Водночас кількома днями раніше спецпризначенці влаштували пекло російській важкій вогнеметній системі "Солнцепек", влучивши в неї одразу після залпу – з початку повномасштабного вторгнення в Україну окупанти втратили щонайменше шість таких систем.

Працюють по окупантах і безпілотниками з бомбами – нещодавно у СБУ розповідали, як за одну ніч утилізували одразу п’ять російських танків, ще дві БМП і вантажівку з боєприпасами.

Читайте також: Окупанти вирішили перетворити Т-72 на "кінотеатр", контррозвідка СБУ надала просту та ефективну відповідь