xcounter
#
​В Україні розширюється пропозиція якісних роз'ємів: НВЦ "Інфозахист" став офіційним дистриб'ютором Fischer Connectors

​В Україні розширюється пропозиція якісних роз'ємів: НВЦ "Інфозахист" став офіційним дистриб'ютором Fischer Connectors

2010

Електричні, оптичні та гібридні роз'єми від одного з найвідоміших у світі виробників, міжнародної корпорації Fischer Connectors, тепер стали доступними і в Україні. Компанія "НВЦ "Інфозахист" стала офіційним дистриб'ютором Fischer Connectors та пропонує послугу з виготовлення кабельних збірок під вимоги Замовника, зокрема – для потреб оборонної галузі та роботи в суворих умовах

Відома українська високотехнологічна компанія "Науково-виробничий центр "Інфозахист" до й без того широкого продуктового портфеля додала більше 30 тисяч високоякісних електричних, оптичних та гібридних роз'ємів, що відрізняються високою надійністю та стійкістю при експлуатації в жорстких середовищах та застосовуються в оборонній, аерокосмічній сферах, сфері захисту та безпеки, промисловості та на транспорті.

Науково-виробничий центр Інфозахист, Офіційний дистриб'ютор Fischer Connectors в Україні, Defense Express
Роз'єми від Fischer Connectors та кабельні збірки на їх основі знайшли широке застосування у військові сфері - на суші, в повітрі та на морі

Зокрема, асортимент продуктів Fischer Connectors, що пропонуться НВЦ "Інфозахист" на українськоу ринку, включає 5 серій виробів: Core, UltiMate, FiberOptic, MiniMax та Freedom.

Читайте також: ​IDEX-2021: Україна продовжує завойовувати світовий ринок та приглядається до кращих іноземних зразків
Науково-виробничий центр Інфозахист, Офіційний дистриб'ютор Fischer Connectors в Україні, Defense Express
Коннектори з серії Fischer Freedom™ Series забезпечують повну свободу інженерних рішень

Fischer Core Series - це високоякісні штекерні з'єднувачі, що замикаються і рішення в області кабельної збірки – асортимент продукції включає більше 20 000 стандартних круглих штекерних роз'ємів і різні сполучні конфігурації відповідно до вимог замовника.

Fischer UltiMate™ Series – це міцні штекерні роз'єми для роботи в суворих середовищах, коли особливо важливою є стійкість до ударів, вібрації та корозії за мінімальної ваги. Ідеальний варіант для використання у різномантіних військових цілях.

Fischer FiberOptic Series – оптичні штекерні роз'єми преміум-класу. Ідеальне рішення для передачі великих обсягів даних в суворих умовах експлуатації. Володіють високоякісними оптичними характеристиками, можуть використовуватися в приміщенні та на вулиці, зручні у застосуванні, очищенні та обслуговуванні.

Fischer MiniMax™ Series – це надмініатюрні штекерні роз'єми. Унікальне поєднання силових і сигнальних контактів, яке відмінно підходить для портативних пристроїв – коли вага та розмір мають серйозне значення.

Особливе місце займає серія конекторів Fischer Freedom™ Series. Революційна технологія plug & use робить підключення роз'ємів легким та невимушеним. Зручність сполучення, легке очищення та простота інтеграції – це головні переваги конекторів з цієї серії.

Ці вироби розроблені для задоволення потреб високонадійного підключення, мініатюризації, високошвидкісної передачі даних, герметизації, зносостійкості. З'єднувачі виготовляються з таких матеріалів, як латунь, нержавіюча сталь, алюміній, пластик. Їх конструкція та конфігурація варіюються від мініатюрних та високощільних конекторів сигналу та живлення до компактних, міцних та герметичних роз’ємів, виготовлених для роботи в екстремальних умовах.

З'єднувачі від Fischer Connectors знайшли широке застосування у військовій сфері завдяки свом надійності, компактності та іншим споживчим якостям

Слід зазначити, що готові комерційні рішення (так звані COTS-компоненти), а також різні роз'єми для використання в особливих умовах широко використовуються, наприклад, в безпілотних літальних апаратах (БПЛА), безпілотних наземних транспортних засобах та інших робототехнічних платформах, що працюють у суворих умовах. Широке використання конектори від Fischer Connectors знайшли у військовій сфері.

Компанія Fischer Connectors більше 65 років займається розробкою, виробництвом та дистрибуцією високоякісних роз'ємів. Вироби компанії відрізняються високою надійністю та стійкістю при експлуатації в жорстких середовищах, широко застосовуються в промисловості, оборонній, аерокосмічній, транспортній галузі, сфері захисту та безпеки. Продукція Fischer Connectors відповідає міжнародним стандартам якості, включаючи ISO 9001, ISO 13485, ISO 14001, OHSAS 18001, REACH та RoHS.

Відділ розробки та основні виробничі майданчики Fischer Connectors розташовуються в місті Сен-Пре, в Швейцарії. Представництва компанії, де працюють експерти в області інженерної справи, розміщені по всьому світу –, що дає можливість в найкоротші терміни розробити і впровадити оптимальне рішення, яке відповідає індивідуальним вимогам Замовника – відтепер і в Україні.

Науково-виробничий центр Інфозахист, Офіційний дистриб'ютор Fischer Connectors в Україні, Defense Express
Компанія Fischer Connectors більше 65 років займається розробкою, виробництвом та дистрибуцією високоякісних роз'ємів

НВЦ "Інфозахист", що наразі є офіційним дистриб'ютором Fischer Connectors в Україні має великий досвід в проектуванні та виробництві кабельних збірок, зокрема для потреб оборонної галузі, для роботи в суворих умовах. Компанія пропонує замовникам надійні рішення під їх вимоги, що відрізнятимуться надміцною надійністю, простотою інтеграції та зручністю використання.

Науково-виробничий центр Інфозахист, Офіційний дистриб'ютор Fischer Connectors в Україні, Defense Express
Офіційним дистриб'ютором Fischer Connectors в Україні є НВЦ "Інфозахист"

Компанія НВЦ "ІНФОЗАХИСТ" діє на українському ринку безпеки і оборони з 2001 року. Вона спеціалізується на створенні дієвих рішень у радіоелектронній розвідці та пеленгації, засобів радіотехнічної розвідки, розробці та застосуванні технічних засобів захисту інформації, заходах з пошуку та локалізації засобів знімання інформації, реалізації рішень систем збору, обробки та аналізу даних.

Науково-виробничий центр Інфозахист, ХОРТИЦЯ-М, Офіційний дистриб'ютор Fischer Connectors в Україні, Defense Express
Мобільний комплекс радіорозвідки ХОРТИЦЯ-М розробки та виробництва НВЦ "ІНФОЗАХИСТ" з 2018 року постачається до Збройних сил України

Найвідомішими продуктами компанії є Мобільний комплекс радіорозвідки ХОРТИЦЯ-М та Малогабаритний тактичний пеленгаційний комплекс PLASTUN-RP3000, який з 2016 року постачається до Збройних сил України та посилено використовується у зоні проведення ООС. Також в компанії розробили та пропонують замовникам багатофункціональний автоматизований пост радіорозвідки APELLA, програмно-визначальний приймач AURIS-R, широкосмуговий радіомоніторинговий приймач MINERVA та інші високотехнологічні продукти.

Науково-виробничий центр Інфозахист, Офіційний дистриб'ютор Fischer Connectors в Україні, Defense Express
Малогабаритна тактична система радіорозвідки Пластун-РП 3000 з 2016 року постачається до Збройних сил України

Раніше Defense Express знайомив читачів з комплексними безпековими рішеннями від НВЦ "Інфозахист", а також повідомляв про те, що в компанії готові конкурувати на міжнародному ринку.

Читайте також: ​Інтриги IDEX 2021: участь України та "скандальна" перемога