xcounter
#

Святкування дня ВМФ РФ в Севастополі скасовується: окупанти злякались коронавірусу - і не дарма

1111
Так звані "паради" окупантів у Севастополі несуть загрозу не лише довкіллю, але й мешканцям міста. На фото - 25 липня 2015 року  під час запуску ракети з СКР Ладний стався нештатний зрив ракети
Так звані "паради" окупантів у Севастополі несуть загрозу не лише довкіллю, але й мешканцям міста. На фото - 25 липня 2015 року під час запуску ракети з СКР Ладний стався нештатний зрив ракети

В Криму через коронавірус скасували частину традиційних заходів, які проводять окупанти в рамках відзначення так званого Дня військово-морського флоту (25 липня)

"Військово-спортивне свято з демонстрацією бойових можливостей сил флоту і традиційне театралізоване дійство в акваторії Севастопольської бухти в зв'язку з діючими на території міста Севастополя обмеженнями на проведення масових заходів не плануються", - повідомила прес-служба ЧФ РФ.

Святкування дня ВМФ РФ в Севастополі скасовується, Defense Express
Окупанти практикують проведення "парадів" на поневолених територіях: на фото - "парад" підрозділів ЧФ РФ в Севастополі з нагоди відзначення 75-ї річниці Перемоги над нацизмом 24 червня 2020 року

Як заявили в ЧФ РФ, заходи на честь Дня ВМФ 25 липня обмежаться покладанням квітів та вінків біля Вічного вогню на меморіалі на честь героїв другої оборони Севастополя на площі Нахімова та обходом командувачем ЧФ РФ парадного строю кораблів в акваторії Севастопольської бухти.

Читайте також: Десантні кораблі з Балтики, Мурманська та Каспію, авіація та БТГ з Кавказу: РФ завершує посилення військ у Криму

За даними російського оперативного штабу, оприлюдненими в середу, 14 липня ц.р., в Криму за добу зареєстровано 375 нових випадків захворювання коронавірусом.

Добовий приріст нових хворих коронавирусною інфекцією в РФ цього дня загалом склав 23 тис. 827 випадків.

Святкування дня ВМФ РФ в Севастополі скасовується, Defense Express
Під час так званих "парадів" окупанти намагаються виводити кораблі...

"За останню добу в Росії підтверджених випадків нової коронавирусной інфекції COVID-19 - 23 тис. 827 в 85 регіонах, в тому числі виявлено активно - 2 тис. 552 (10,7%) без клінічних проявів", - йдеться в офіційному повідомленні штабу.

Найбільше число хворих, як повідомляє оперативний штаб, у Москві – 3 тис. 966, Московській області - 2 тис. 469 та Санкт-Петербурзі - 1 тис. 942 нових випадків COVID-19 за добу.

Святкування дня ВМФ РФ в Севастополі скасовується, Defense Express
... та повітряні судна

Поряд з цим за минулу добу в РФ в чергове оновлено антирекорд смертності за весь період пандемії – померли 786 осіб. Це можна з’ясувати проаналізувавши дані оперативного штабу, що були оприлюднені в середу. Напередодні ж у вівторок було 780 померлих. Найбільше число померлих зареєстровано в Москві - 109, в Санкт-Петербурзі - 102.

Всього в Росії за час пандемії зареєстровано 5 млн 857 тис. 002 випадки коронавирусной інфекції, 145 тис. 278 померлих і 5 млн 257 тис. 483 виписаних.

Святкування дня ВМФ РФ в Севастополі скасовується, Defense Express
Жертвами так званих парадів окупантів стають і діти - коробка, що сформована з дітей, пд час проведення 24 червня 2020 року так званого "параду" підрозділів ЧФ РФ з нагоди відзначення 75-ї річниці Перемоги над нацизмом в Севастополі

Раніше Defense Express повідомляв, що МЗС України направляло РФ ноту протесту через проведення, так званих, "військових парадів" підрозділів ЧФ РФ на тимчасово окупованих територіях АР Крим та м. Севастополь, а також підрозділів російських збройних формувань в м. Донецьк та м. Луганськ.

На переконання українського дипломатичного відомства, Москва свідомо йде на подальшу ескалацію напруженості в українсько-російських відносинах.

Святкування дня ВМФ РФ в Севастополі скасовується, Defense Express
Під час святкування дня ВМФ РФ в 2015 році у Севастополі, нештатний зрив ракети під час її запуску з СКР Ладний

Нагадаємо, що під час святкування дня ВМФ РФ в 2015 році у Севастополі, в ході запуску ракети з СКР Ладний стався нештатний зрив ракети. Ракета впала в море в декількох метрах прямо по курсу корабля.

Читайте також: МЗС України направило ноту протесту РФ через паради на тимчасово окупованих територіях