xcounter
#

Пілоти рашистських вертольотів знайшли легальний спосіб "філонити" та не літати до лінії фронту

180267
Пара Ми-24 армії РФ виконує зліт, ілюстративне фото довоєнних часів
Пара Ми-24 армії РФ виконує зліт, ілюстративне фото довоєнних часів

Заодно окупанти знайшли "ефективний" спосіб, як перестати "штампувати" монструозні та неефективні бронепоїзди

Одразу з декількох джерел Defense Express стали відомі нові деталі, як орки хочуть використати залізничну інфраструктури на тимчасово окупованих територіях Сходу України, щоб забезпечувати бойові дії.

Для початку – схоже, "залізничні війська" армії РФ вирішили самі собі довести, що здатні прокладати "польові залізниці" неподалік від лінії фронту. Наприклад, рашисти збираються прокласти пряму залізничну гілку між тимчасово окупованими Курилівкою на Харківщині та Святогорськом на Донеччині.

Читайте також: Політ у лічених метрах від землі не допоміг: "Азовці" показали, як зі Stinger збили Ми-24 армії РФ
"Залізничні війська" армії РФ, ілюстративне фото довоєнних часів

Відстань між цими населеними пунктами - Курилівка та Святогірськ по прямій складає дещо більше 80 кілометрів. І як впораються з таким "мегапроектом" самі "залізничні війська" рашистів – питання відкрите. Цілком ймовірно, що значну частину бюджету на таке будівництво просто вкрадуть, як це у росіян зазвичай і буває.

Або ж є ще одна цікава деталь. Орки налагодили регулярне курсування військового ешелону з технікою та боєприпасами на станцію Куп’янськ-Вузловий, в тимчасово окупованому Куп’янську. Поїзд зазвичай прибуває о 10 ранку. І що цікаво – супроводжують ешелон в дорозі гвинтокрили армійської авіації РФ, а не бронепоїзди як раніше.

Рашисти відпрацьовують завантаження бойової техніки на залізничну платформу, ілюстративне фото довоєнних часів

Для пілотів армійської авіації РФ місії по супроводу поїздів – гарний спосіб «профілонити», щоб не літати на завдання ближче до лінії фронту. На пострадянських залізницях вантажні ешелони можуть рухатись зі швидкістю максимум до 50 км/год. Водночас, крейсерська швидкість польоту для Ми-8 складає 225 км/год, для Ми-24 - 250 км/год. для Ка-52 - 260 км/год, для Ми-28 - 265 км/год.

І так в орків виникає легальний привід "нарізати круги" та "імітувати бойову роботу", не підставляючись під наші ПЗРК.

Тим більш, вертоліт – всяко практичніший для супроводу залізничного транспорту аніж монструозні та неефективні бронепоїзди, котрі в останній час почали штампувати рашисти.

Ка-52 рашистів, ілюстративне фото довоєнних часів
Читайте також: Окупанти "економлять" свої БМП-2 для "бронелетючок" біля Мелітополя (відео)