xcounter
#

Окупанти "економлять" свої БМП-2 для "бронелетючок" біля Мелітополя (відео)

18371
Бронепоїзд армії РФ, ілюстративне фото з відкритих джерел
Бронепоїзд армії РФ, ілюстративне фото з відкритих джерел

Завдяки своєму "геніальному" рішенню рашисти можуть пропускати ешелони з окупованого Криму лише на швидкості 10-15 км/год

Орки продовжують свої "експерименти" з побудовою бронепоїздів для охорони своїх комунікацій на тимчасово окупованих районах Півдня України.

На цей раз вони вкрали декілька маневрових тепловозів типу ЧМЕ3 та вантажних вагонів, обшили їх "бронею" та пустили курсувати між тимчасово окупованими Мелітополем та Кримом (на це вказують стовби з дротами над рейками, залізниці на Херсонщині – не електрифіковані).

Читайте також: Окупанти хочуть "замаскувати" доставку залізницею Т-62 із Криму в Мелітополь

Як бачимо з відео, росіяни побудували свої нові бронепоїзди за дуже монструозною схемою.

Посередині – два обшиті "бронею" тепловози ЧМЕ3, які розділені між собою вагоном-"товарняком" з амбразурами для стрільби. Ззаду та попереду – по "бронелетючці", кожна з яких має по одній ЗУ-23-2 та одній БМП-2 на платформа. За схожою схемою росіяни будували свої бронепоїзди під час війни проти Чечні в 1990-2000-хх роках.

Бронепоїзд рашистів у Мелітополі, ілюстративне зображення з відкритих джерел

Нюанс в тому, що якщо "бронелетючка" в голові бронепоїзда підірветься на міні мелітопольських партизан, платформи із ЗУ-23-2 та БМП-2 гарантовано полетять в укіс, вціліє тільки тепловоз.

Схоже, коли орки майстрували такий "залізний капут", то керувались логікою – БМП-2 у них всяко більше, аніж тепловозів. Тому тягу треба берегти як зіницю ока, а бойові машини піхоти – і так не жалко.

Бронепоїзд рашистів у Мелітополі, джерело - "Громадське"

Рашисти для свого "залізного капута" змайстрували тягову схему, за якої перший тепловоз йде "заднім ходом" та штовхає свою "бронелетючку", другий тепловоз тягне свою "бронелетючку" в нормальному режимі. Через такий кривий "рушій" ворожий бронепоїзд може рухатись зі швидкістю максимум 10-15 кілометрів на годину.

Тому так само повільно йтиму і ешелони з технікою та боєприпасами з тимчасово окупованого Криму – зі швидкістю 10-15 кілометрів на годину.

Ешелон рашистів з Т-62 в Мелітополі, дата публікації – 25 травня 2022 року, першоджерело - Informnapalm
Читайте також: Каміння та кора замість "мангалів": чим тепер танкісти армії РФ додатково захищають свої танки (фото)