xcounter
#

Каміння та кора замість "мангалів": чим тепер танкісти армії РФ додатково захищають свої танки (фото)

30724
Т-72Б3 армії РФ
Т-72Б3 армії РФ

Танкісти армії РФ не вірять у "аналоговнетну" броню Т-72Б3 та посилюють її камінням

Танкісти армії РФ вчергове показали, що не мають жодної довіри до рівня бронювання своєї техніки. І вважають, що навіть каміння та кора захистять їх краще.

Принаймні у мережі з'явилось чергове фото з російським Т-72Б3, який був укріплений такими підручними матеріалами. Зокрема першу третину борту рашисти укріпили металевими сітками, які набили камінням. Скоріш за все, на думку танкістів армії РФ, це має спрацювати, як додатковий протикумулятивний екран.

Читайте також: Міноборони назвали наступні пріоритети в отриманні озброєння: на що зроблять акцент у першу чергу
Т-72Б3 армії РФ
Т-72Б3 армії РФ

Аналогічна сітка, але вже з цеглинами чи тротуарною плиткою розміщена на верхній лобовій деталі, яка також "укріплена" мішками з піском, які також видніються на башті.

Але більше дивує кора, яка дбайливо закріплена на корпусі. При цьому мова йде не про трухлявину, яка б могла з'явитися після дій у лісі, а доволі великі за розміром куски. На жаль, для чого це було зроблено достеменно невідомо. Можливо зробити припущення, що саме так рашисти сподіваються змінити теплову сигнатуру машини у спробі обманути Javelin.

Також маємо зазначити, що рашисти вже зняли свої відомі "мангали", які перетворювали їх танки на братські могили та "коротили" рації.

Т-72
Т-72 з "мангалом"

Нагадаємо, що український танкіст-навідник зробив детальний огляд Т-72Б3 та показав чому рашиські конструктори створили вкрай непродуману машину.

Читайте також: Промовисте фото, яке говорить про слабкі та "сильні" місця російської артилерії