xcounter
#

Окупанти хочуть "замаскувати" доставку залізницею Т-62 із Криму в Мелітополь

6569
Ешелон рашистів з Т-62 в Мелітополі, дата публікації – 25 травня 2022 року, першоджерело - Informnapalm
Ешелон рашистів з Т-62 в Мелітополі, дата публікації – 25 травня 2022 року, першоджерело - Informnapalm

Варіант "маскування" - "нафарширувати" залізницю своїми колаборантами

Учора Defense Express розповідав, що рашисти в тимчасово окупованому Криму зняли зі зберігання мінімум 45 танків типу Т-62, екіпажі для яких готуватимуть на тимчасово окупованій частині Херсонщині. Водночас у відкритому доступі з’явились фото першого ешелону з Т-62, який прибув на вокзал тимчасово окупованого Криму. А тепер ця "залізнично-танкова" історія отримала новий розвиток.

Як пише українське профільне видання Rail.Insider, окупанти вирішили утворити так звану "Мелітопольську залізницю", мета якої - "безпека перевезень вантажів із Криму". Що це буде за "залізниця" - взагалі не зрозуміло, бо росіяни прямо визнають – Україна встигла вивести звідти рухомий склад, оркам не вдалось здобуті трофейні вагони та локомотиви.

Читайте також: Не тільки Т-62: РФ знімає з баз зберігання Т-80 - ешелон помічений під Москвою
Ешелон рашистів з Т-62 в Мелітополі, дата публікації – 25 травня 2022 року, першоджерело - Informnapalm

На перший погляд, це просто "пазл" в історії "окупанти намагаються закріпитись на півдні України".

Але насправді тут історія значно глибша. Запорізька ОВА у своєму зведенні за 18 травня прямо відмічала – орки по суті розігнали "цивільних" залізничників в Мелітополі, самі інфраструктуру не обслуговували, і в підсумку отримали "бавовну" з їх бронепоїздом.

Спроба підриву рашистського бронепоїзда, ілюстративне зображення з відкритих джерел

Цей епізод показав, що ворог на півдні України не зумів відбудувати "вертикаль" своєї логістики, тому нема кому узгоджувати графік ешелонів по залізниці, і заодно охороняти та "секретити" поїзди з вантажами.

І схоже, що саме цю проблему намагаються вирішити окупанти, коли заявляють про плани створення "Мелітопольської залізниці". Так наче від цього їхні Т-62 будуть менш яскраво горіти після "контакту" із Збройними Силами України.

Знищений танк ворога, фото ілюстративне

Читайте також: БМПТ "Терминатор" під час свого першого бою в Україні були вимушені тікати від артилерії ЗСУ