xcounter
#

БМПТ "Терминатор" під час свого першого бою в Україні були вимушені тікати від артилерії ЗСУ

86223
БМПТ "Терминатор"
БМПТ "Терминатор"

Рашисти вирішили наочно продемонструвати зміст приказки "первый блин комом"

Російські окупаційні війська почали використовувати на полі бою свою чергову "новітню техніку" – бойові машини підтримки танків БМПТ "Терминатор".

Так, як розповідає головний редактор видання "Цензор.НЕТ" Юрій Бутусов, головні сили 90-ї танкової (мають на озброєнні БМПТ "Терминатор") та 76-ї десантно-штурмової дивізій ЗС РФ наразі продовжують наступ на трасу Бахмут-Лисичанськ.

Читайте також: ЗСУ отримали підказку, де саме шукати рашистські БМПТ "Терминатор"

Під час боїв частина російських танків та БМПТ "Терминатор" виїхали на висоту, щоб обстріляти трасу, однак були вимушені тікати з позицій, потрапивши під обстріли артилерії Збройних Сил України.

Чи вдалося нашим артилеристам знищити ворожі машини – невідомо, однак те, що БМПТ "Терминатор", не отримавши бодай якихось гучних перемог на полі бою, вже ледь не стали жертвами артилерійського вогню свідчить про провал концепції застосування "Терминаторів" на полі бою.

БМПТ
Дві БМПТ "Терминатор" та танки ЗС РФ під час боїв на Луганщині

Нагадаємо – БМПТ "Терминатор" створювали передусім для прикриття танків від вогню протитанкових засобів, однак, судячи з того, як саме РФ використовує ці бойові машини на полі бою, то можна припустити, що вони перші й стануть жертвами тих самих протитанкових засобів.

Але, попри те, що ворог не демонструє "оригінальних" підходів до застосування своєї "чудо-зброї" на полі бою, обстановка на передовій, як зауважує Бутусов, все одно залишається важкою: "Ворог великими силами намагається прорвати нашу оборону, щоб створити нове оточення. Але українська армія чинить потужний спротив, і докладає зусиль для розгрому ударного угруповання ЗС РФ. Йдуть дуже важкі бої".

Читайте також: Роту БМПТ "Терминатор" введуть до штату танкової дивізії Росії: до яких наслідків для військ це призведе