xcounter
#

Політ у лічених метрах від землі не допоміг: "Азовці" показали, як зі Stinger збили Ми-24 армії РФ

38476
Політ у лічених метрах від землі не допоміг: "Азовці" показали, як зі Stinger збили Ми-24 армії РФ

Черговий Мі-24 армії РФ остаточно увійшов в українську землю завдяки ЗСУ

Окремий підрозділ Сил Спеціальних Операцій України - "Азов" показав, як знищили російський вертоліт Мі-24 з переносного зенітного ракетного комплексу FIM-92 Stinger.

Уникнути вогню українських військових рашистам не допоміг навіть політ на наднизькій висоті у лічених метрах над землею.

Читайте також: ЗСУ готуються до значного збільшення американських САУ M109 та HIMARS у строю: про скільки одиниць йде мова

Результативний постріл був зроблений навздогін із засідки у лісосмузі, а сам момент знищення вертольота був зафільмований з дрона. Якість відео дозволяє чітко роздивитися, як ракета влучає у двигун, після чого вертоліт, який якраз намагався перелетіти дерева, за інерцією пролітає ще декілька сотень метрів та завалившись на лівий борт остаточно увійшов в українську землю.

Ми-24 збройних сил РФ
Ми-24 збройних сил РФ

Зазначимо, що екіпаж вертольота складається з двох осіб, але Мі-24 також має десантне відділення в якому можуть перебувати до 8 бійців, хоча вірогідність їх перебування там доволі мала. У будь-якому випадку у всі хто знаходився на борту поповнили майже 33-тисячну "спільноту" окупантів, які вдобрили український чорнозем.

Зазначимо, що загалом ЗСУ з 24 лютого знищили вже понад 179 вертольотів армії РФ.

Читайте також: У Пентагоні відповіли на "потребу" ЗСУ у тисячах САУ та БПЛА, а також передачу лише 10% від необхідного