xcounter
#

ЗСУ з трофейної рідкісної самохідної артилерійської гармати нищать армію РФ: пригощають вогнем і "Тигри", і танки (відео)

27894
ЗСУ з трофейної рідкісної самохідної артилерійської гармати нищать армію РФ: пригощають вогнем і "Тигри", і танки (відео)

Всього у руках ЗСУ є чотири таких трофейних установок

Миколаївські десантники активно використовують трофейну техніку в боях проти російської окупаційної техніки. Як наші бійці нищать окупантів з їхньої ж зброї розповідають у Командуванні Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

Читайте також: Рашисти хочуть зробити сліпими САУ PzH 2000, CAESAR та іншу артилерію ЗСУ

Так, воїни артилерійського підрозділу 79-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ активно нищать військо окупантів з трофейної самохідної артилерійської гармати 2С9 "Нона".

2С9
2С9 "Нона"

Як зазначають миколаївські десантники, саме з цієї трофейної машини вже було знищено один танк рашистів, одна бойова машина піхоти, три бронеавтомобілі "Тигр", автомобільна техніка та жива сила противника.

2с9
Знищена за допомогою трофейної самохідної артилерійської гармати ціль

"Вона маневрена, швидка, швидко приходить до бою. Були стрільби вночі також підпалили три одиниці ворожої техніки, спрацювали дуже швидко, по мінімуму витратили снаряди", – розповідає про переваги цієї машини один з десантників. "Машина дуже добра, високоточна, дуже маневрена", – підтверджує інший.

Раніше Defense Express розповідав про те, як воїни ЗСУ "клацають" танки рашистів рідкісною самохідною артилерійською гарматою 2С9 "Нона-С".

Читайте також: Високоточні 155-мм снаряди зносять башти російським БТР: видовищне відео роботи артилеристів ЗСУ