xcounter
#

Рашисти хочуть зробити сліпими САУ PzH 2000, CAESAR та іншу артилерію ЗСУ

157728
САУ CAESAR у руках ЗСУ
САУ CAESAR у руках ЗСУ

Окупанти розгортають низку засобів радіоелектронної боротьби у Запорізькій області

Російські окупаційні війська вирішили влаштувати справжнє випробування системам управління підрозділів Збройних Сил України. Так, за інформацією Defense Express, ворог вирішив розташувати низку своїх систем для радіоелектронної боротьби в Запорізькій області.

Р-330Ж "Житель"
Р-330Ж "Житель"

Йдеться про такі комплекси РЕБ, як автоматизовані станції перешкод Р-330Ж "Житель", комплекс радіорозвідки та подавлення супутникових систем "Борисоглебск-2", станцію РЕБ "Поле-21" та станцію РЕБ "Репеллент".

Читайте також: Верх цинізму: ЗСУ дроном виявили рашиську станцію РЕБ, яка має придушувати БПЛА та рознесли її артою
реб "репеллент"
Комплекс радіоелектронної боротьби "Репеллент"

Однією з задач для цих комплексів стане боротьба з безпілотниками Збройних Сил України, які є "очима" української артилерії – з появою новітніх 155-мм САУ та нових снарядів, ЗСУ стали по-справжньому "кошмарити" окупантів високоточними ударами з самохідної артилерії.

сау pzh 2000
САУ PzH 2000 в руках військових ЗСУ веде стрільбу ледь не у "нонстоп" режимі

Зрештою, про те, що військові ЗСУ надактивно використовують 155-мм зразки САУ від союзників свідчить, зокрема, той факт, що німці планують відкрити у Польщі центр обслуговування САУ PzH 2000, що є в активі ЗСУ, оскільки деякі з них вже потребують "відновлювального ремонту".

РЛС 48Я6-К1 "Подлет"
Російська радіолокаційна станція 48Я6-К1 "Подлет"

Водночас також варто нагадати, що нещодавно Збройні Сили України знищили таємничою ракетою новітню РЛС рашистів до С-400.

Читайте також: Які системи РЕБ "засікають" для окупантів мобільники наших бійців на передовій