xcounter
#

Верх цинізму: ЗСУ дроном виявили рашиську станцію РЕБ, яка має придушувати БПЛА та рознесли її артою

Верх цинізму: ЗСУ дроном виявили рашиську станцію РЕБ, яка має придушувати БПЛА та рознесли її артою
16236

Знищити за допомогою дрона станцію РЕБ, яка має придушувати дрони - неоціненно

Українські бійці постійно демонструють максимальну ефективність, яка часом дозволяє просто знущатися з рашистів. Один з таких епізодів опубліковано Командуванням Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

"Артилерійські підрозділи Десантно-штурмових військ та Сухопутні війська ЗС України знищили російський автоматизовану станцію постановки перешкод Р-330Ж "Житель", - йдеться у дописі.

Фактично нічого нового, вже звичне коригування вогню за допомогою дрона. Але є одна умова, Р-330Ж "Житель" - призначено, зокрема, для перехоплення та придушення каналів управління БПЛА. Тобто цілий комплекс, вартістю у мільйони доларів, створений для захисту підрозділів від дронів сам був знищений за допомогою БПЛА.

Додатково про реальну цінність "Жителя" говорить той факт, що його охороною займалась майже рота бійців, бо по периметру бази було помічено шість бойових машин та один танк. Тобто для армії РФ цей комплекс має вкрай високе значення.

Р-330Ж
Р-330Ж "Житель"

Також зазначимо, що це вже не перший випадок документування знищення станції Р-330Ж, наприкінці березня з'явились кадри зі знищеним під Києвом комплексом.