xcounter
#

Високоточні 155-мм снаряди зносять башти російським БТР: видовищне відео роботи артилеристів ЗСУ

38360
Скріншот з відео InformNapalm
Скріншот з відео InformNapalm

Як артилеристи ЗСУ нищать російську окупаційну армію

Міжнародна розвідувальна спільнота InformNapalm опублікувала ексклюзивне відео високоточної роботи українських артилеристів по позиціях російських окупаційних військ.

Як зазначається у дописі до ролика, відео було знято в середині липня. Водночас дійсно висока точність ударів по ворожій техніці може вказувати на те, що ЗСУ використовували проти ворога 155-мм керовані боєприпаси, на кшталт M982 Excalibur. Що, фактично, збігається з повідомленням про надання ЗСУ високоточних артилерійських боєприпасів.

Читайте також: Скільки снарядів з 155-мм гаубиці M777 випускає один артилерійський підрозділ за добу боїв

Розвивалися події наступним чином: український безпілотник "знайшов" дуже "смачну" позицію російських військових з їхнім штабом, танком, двома панцерниками та трьома ворожими бронетранспортерами.

техніка армії РФ
Ворожі позиції

Ледь не з першого пострілу було знищено ворожий БТР, зокрема, демонструються кадри палаючої ворожої машини. Далі постраждав штаб окупантів, після чого було знищено ще один БТР. Потім українська артилерія "пригостила" 155-мм снарядами два панцерники, влучила у танк та відірвала башту ще одному російському БТР.

Зауважимо, що раніше відео з цього ж епізоду вже публікувалося в мережі, однак без деталей щодо знищеного озброєння окупантів – зазначається, що бойову задачу виконували бійці 93-ї ОМБр "Холодний Яр".

Читайте також: ЗСУ "засвітили", що мають найкрутішу "цифровізовану" гаубицю M777