xcounter
#

ЗСУ й далі "відкривають шлях" для українських літаків та Bayraktar TB2 (відео)

7635
Затрофеєний ЗСУ російський "Панцирь-С1"
Затрофеєний ЗСУ російський "Панцирь-С1"

Наші військові знищили черговий засіб протиповітряної оборони російської армії

У мережі з’явилося нове відео з черговий знищеним російським засобом протиповітряної оборони – цього разу це російський самохідний зенітний ракетно-гарматний комплекс. На відео демонструється завалений набік уражений російський ЗРГК "Панцирь-С1" – повідомляється, що він був знищений у місті Олешки, що в Херсонській області.

Читайте також: Повітряні Сили натякають, що для пусків ракет HARM використовують не лише МіГ-29

Чим саме було знищено цей ЗРГК "Панцирь-С1" наразі невідомо, водночас можна припустити, що російський комплекс було уражено з винищувача МіГ-29 ракетою AGM-88 HARM.

У будь-якому випадку, знищений ЗРГК "Панцирь-С1" свідчить – Збройні Сили України продовжують працювати по засобах ППО окупантів, відкриваючи небо для українських літаків та безпілотників.

Результати роботи ЗСУ по ворожих ППО та РЛС можна побачити, наприклад, у таких новинах. По-перше, стали активно стали працювати розвідувально-ударні безпілотники Bayraktar TB2 – за даними Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, за три дні, з 29 серпня по 2 вересня, двома турецькими БПЛА було знищено та уражено російської техніки на понад 28 млн доларів.

По-друге, вперше за час повномасштабної війни з РФ у відкритих джерелах було зафіксовано, що авіація Повітряних Сил Збройних Сил України за добу здійснила у декілька разів більше вильотів, ніж російська.

Читайте також: Bayraktar TB2 вийшов на полювання за рашистами: довгоочікувані відео з високоточними ударами дронів