xcounter
#

Bayraktar TB2 вийшов на полювання за рашистами: довгоочікувані відео з високоточними ударами дронів

18310
Bayraktar TB2 вийшов на полювання за рашистами: довгоочікувані відео з високоточними ударами дронів

Bayraktar TB2 ​знову нагадує те, що він може і самостійно вирішувати задачі зі знищення ворога

Розвідувально-ударний БПЛА Bayraktar TB2 почав завдавати високоточні методичні удари по рашистам, випалюючи позиції ворожої артилерії.

За вечір 1 вересня у мережі з'явилось одразу два відео з ударами Bayraktar TB2, які були зроблені днями. На першому, від 31 серпня, зафіксоване знищення САУ 2С3 "Акація". Точності наведення вистачило, щоб покласти MAM-L точно між місцями де знаходиться навідник та механік водій.

На іншому відео, вже від сьогодні, результативне "полювання" на мінометний розрахунок, та знищення вантажної машини розрахунку на "здачу".

Фактично Bayraktar TB2 повертається до режиму, коли він не тільки виконує вкрай важливе завдання з коригування артилерії на відстані у декілька десятків кілометрів, а й самостійного полювання. Скоріш за все це сталось, завдяки тому, що Збройні Сили України значнозменшили "поголів'я" рашиських зенітних ракетних комплексів.

Більше того регулярні "бавовни" на авіабазах в окупованому Криму змусили ворога частково вивести авіацію до Краснодарського краю.