xcounter
#

Збройні Сили України відігнали ворога до кордону з Білоруссю та взяли ЧАЕС під захист (Оновлено)

Приємний бонус - мінімум півтори тисячі окупантів нахапались радіації в зоні відчуження ЧАЕС
3612
Колонна десантно-штурмових військ ЗСУ, ілюстративне фото довоєнних часів, липень 2021 року
Колонна десантно-штурмових військ ЗСУ, ілюстративне фото довоєнних часів, липень 2021 року

Схоже, тепер загрозу відчуватимуть солдати окупанта в Білорусі, куди ворог стягує усі свої недобиті частини та недостріляні ракети "Іскандер"

Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України на своїй сторінці у Facebook сповістило, що наші воїни-десантники відігнали ворога до кордону з Білоруссю, відновили свій контроль над ділянкою держкордону. І також – взяли під контроль зону навколо ЧАЕС.

Читайте також: Росіяни ідступають на Харківщині так, що гублять черевики та шапки-вушанки (фото)

Доповнено. Під час свого брифінгу голова Державного агентства України з управління зоною відчуження Євген Крамаренко заявив, що російські окупанти тримали в Чорнобильській зоні мінімум 1500 одиниць живої сили та 50 одиниць.

При цьому орки справді копали шанці в "Рудому лісі". При своїй втечі під натиском ЗСУ рашисти прогнали по території ЧАЕС мінімум 10 тисяч одиниць своєї техніки. Тому масове опромінення радіацією окупантам - гарантоване. "Променева хвороба" їх вб'є не менш ефективно, аніж ЗСУ.

Розпіарені війська РБХЗ армії РФ виявились фікцією пропаганди Кремля

Тепер, схоже, наступив момент, коли загроза виникла уже для окупантів в самій Білорусі. Наприклад, у своєму зведенні станом на 12.00 сьогодні 3 квітня 2022 року Генеральний штаб ЗСУ зафіксував, що на даний момент росіяни відвели усі свої недобиті частини на територію Білорусі, аби далі перекинути цю "живу масу" на територію РФ.

Також Defense Express розповідав про те, що рашисти уже бояться – наступними після Бєлгорода під удар ЗСУ потраплять саме їх "Іскандери" в Білорусі.

Прапор України знову майоріє над ЧАЕС
Читайте також: Наші ССО вслід за пропагандонами Кремля довели, що Ка-52 прострілюється навіть гвинтівкою