xcounter
#

Рашисти бояться, що наступним після Бєлгорода буде удар по "Іскандерам" в Білорусі

171203
Російські ОТРК "Іскандер" в Білорусі, фото з відкритих джерел
Російські ОТРК "Іскандер" в Білорусі, фото з відкритих джерел

Тому нарешті додумались прикривати позиції своїх ОТРК за допомогою комплексів С-300

Ми сьогодні розповідали про те, що сьогодні зранку два невідомі бойові гвинтокрили завдали удар по нафтобазі в російському Бєлгороді. Росіяни говорять, що це були вертольоти Мі-24 Збройних Сил України. Наші офіційні структури відповідають у стилі "не можемо ані підтвердити, ані спростувати".

Схоже, після Бєлгорода боягузи-росіяни зробили такий висновок – наступний удар може "прилетіти" на територію Білорусі, по позиціям рашистських "Іскандерів". Тому, мовляв, треба негайно посилювати ППО на тимчасово окупованій білоруській території.

Читайте також: Після "партизанки" на залізниці рашисти возять ракети "Русланами" - Генштаб ЗСУ
Цікаво, що в даному випадку росіяни не довірили своїм білоруським "колегам" прикривати "Іскандери", фото ілюстративне

Якщо більш детальніше – за інформацією Defense Express, фіксується перекидання додаткових ракетних комплексів армії РФ до Білорусі. Зокрема, в районі Гомеля зафіксовано розміщення трьох ракетних комплексів "Искандер" та двох зенітно-ракетних комплексів С-300 для їх прикриття.

Момент показовий – досі росіяни навіть не вважали за потрібне створювати позиційні райони ППО для прикриття своїх ОТРК. Але уже змінилось багато чого – ми знаємо, де розташовані позиції рашистів у Білорусі. А орки мають усі підстави боятись нашого нового руйнівного удару у відповідь.

ОТРК "Іскандер" - нова потенційна ціль для удару у відповідь від ЗСУ, фото ілюстративне
Читайте також: "Танок страху" не допоміг: збито найновіший ударний вертоліт Ми-28 рашистів (відео)