xcounter
#

Після "партизанки" на залізниці рашисти возять ракети "Русланами" - Генштаб ЗСУ

Чим більше у рашистів проблем з логістикою, тим ближча наша перемога
25152
Ворожий Ан-124, ілюстративне фото довоєнних часів
Ворожий Ан-124, ілюстративне фото довоєнних часів

Водночас, Кремль не полишає спроб втягнути збройні сили Білорусі у війну проти України

К Генеральний штаб ЗСУ подав оперативну інформацію про стан справ на фронтах на 12.00 26 березня 2022 року.

Для початку виділимо головну тезу цього зведення – росіяни почали активніше використовувати авіатранспорт для перевалки військових вантажів в Білорусь, здебільшого для доставки ракет та боєприпасів використовуються Ан-124, причина – блокування залізниць на окремих шляхах.

Читайте також: Як вести "тотальну рейкову війну" на окупованих територіях - загальна інструкція
Росіяни використовували залізниці Білорусі в тому числі для перевезення ОТРК "Искандер" для ударів по Україні, фото з відкритих джерел

Пояснимо – у відкритих джерелах були повідомлення, що "невідомі патріоти" Білорусі неоднократно пошкоджували елементи системи залізничної сигналізації СЦБ. Не працює нормально СЦБ – возити вантажі не можна. Вантажопідйомність військово-транспортного літака Ан-124 – 120 тонн, і це еквівалент місткості лише двох залізничних вагонів.

Якщо врахувати, що ВКС країни-агресора мають максимум шість справних "Русланів" - скажімо "Дякую!" білоруським партизанам за те, що вони так катастрофічно ускладнили логістику оркам.

На цьому фото - усі шість Ан-124, наявних в строю ВКС РФ, ілюстративне фото довоєнних часів

У зведенні нашого Генштабу є ще така фраза – "На тимчасово зайнятих територіях противник продовжує нарощувати систему блокпостів з метою перешкоджання переміщення місцевого населення". Це також хороша новина, бо замість посилення своїх позицій на значущих напрямках орки "розтягують" свою живу силу для контролю комунікацій.

Але є і погана новина - рашисти не полишають спроби втягнути армію Білорусі у війну проти України. Тим більш, тут Кремль має "союзників" серед воєнно-політичного керівництва РБ.

Більш розгорнутіше – можна прочитати ось за цим посиланням:

Читайте також: ЗСУ показали, як Bayraktar TB2 випалив артилерію рашистів у Тростянці