xcounter
#

ЗСУ показали, як Bayraktar TB2 випалив артилерію рашистів у Тростянці

Bayraktar TB2 поповнює список знищеної техніки противника
149948
Bayraktar TB2 Збройних Сил України, фото ілюстративне
Bayraktar TB2 Збройних Сил України, фото ілюстративне

Відбулась детонація боєкомплекту, від ворожих САУ "Мста-С" залишились тільки уламки та попіл

Сьогодні телеканал "Дом" показав репортаж, знятий в околицях Тростянця. Це місто вчора звільнили Збройні Сили України, а саме – бійці 93-ої бригади. На відео було знято зокрема, як наші бійці оглядали околиці міста. Зайшли на ферму, яку рашисти використовували як перевалочний пункт та місце зосередження техніки. В кадрі – величезні воронки, буквально спалені дотла самохідні артустановки "Мста-С". Бійці 93-ої бригади говорять – "це не ми".

Як можемо судити за кадрами, ворожі самохідки "злетіли на повітря" після детонації боєкомплекту, спричиненої раптовим та високоточним ударом. Схоже, тут мова про Bayraktar TB2.

Читайте також: ЗСУ засмажили "спецназ" росіян на бронеавтомобілі "Рысь"

У відкритих джерелах є згадка, що цей розвідувально-ударний комплекс 2 березня цього року "накрив" у Тростянці ворожу САУ, що обстрілювала Суми. Влучання в самохідку було зафіксоване у районі так званого "Круглого двору". Але схоже, той самий Bayraktar TB2 того ж 2 березня долетів і на околиці міста Тростянець, і вполював там значно крупнішу ціль – одразу декілька ворожих "Мста-С".

Схоже, такий ефектний удар настільки деморалізував рашистів, що вони кинули навіть відносно цілу "Мста-С", і не стали повертати її у стрій.

Кинута в Тростянці САУ "Мста-С" росіян, фото з відкритих джерел
Читайте також: Рашисти розікрали "законсервовані" танки, застрелився командир полку – ГУР МОУ