xcounter
#

ЗСУ засмажили "спецназ" росіян на бронеавтомобілі "Рысь"

Від рук наших воїнів бронемашини росіян горять як сірники
121532
Спалений "холодноярівцями" бронеавтомобіль рашистів "Рысь"
Спалений "холодноярівцями" бронеавтомобіль рашистів "Рысь"

Схоже, окупанти перекидають військову поліцію, будуть чавити солдатські бунти

Прес-служба 93-ої окремої механізованої бригади "Холодний Яр" розповіла, що її бійці спалили новітній бронеавтомобіль росіян "Рысь". Як можемо побачити на фото, ворожий бронеавтомобіль згорів настільки яскраво та ефектно, що навіть "органічні залишки" вбитих окупантів перегоріли в попіл.

Читайте також: Бійці 72 ОМБр влаштували котел окупантам: у бригаді показали, що залишилося від ворога

До початку війни проти нас росіяни мали близько півсотні бронеавтомобілів "Рысь". Якщо бронемашині "Тигр" була вручена роль "командирського бронеавтомобіля", то за підсумками війни в Сирії рашисти побачили, що "Рысь" можна використовувати хіба що як "бобік" військової поліції.

На фото - бронеавтомобіль росіян "Рысь" в ролі "бобіка" військової поліції в Сирії, ілюстративне фото з відкритих джерел

Тому схоже, що в цьому випадку "холодноярівці" засмажили саме "бобік" військової поліції окупантів. Тим більш, що ця "Рысь" їхала одиночно, не в складі колони. І тут цілком логічно допустити, що окупанти почали вводити частини військової поліції на тлі історій про дезертирство орків, або ж про те, що солдат переїхав на танку свого командира полку.

Читайте також: Як зробити ракети окупанта "дурнішими", КБ "Луч" готує сюрприз рашистам, а Bayraktar TB2 полює на ворога: події тижня війни від Defense Express