xcounter
#

Як зробити ракети окупанта "дурнішими", КБ "Луч" готує сюрприз рашистам, а Bayraktar TB2 полює на ворога: події тижня війни від Defense Express

182218
Постріл зі "Стугни-П"
Постріл зі "Стугни-П"

КБ "Луч" готує нові сюрпризи для рашистів, як Bayraktar TB2 нищить окупантів, без GPS російські крилаті ракети та військові літаки стануть ще дурнішими – розповідаємо про ці та інші новини й події тижня війни з рашистськими окупаційними військами

Пропонуємо ознайомитися з оглядом подій та матеріалів тижня, короткий опис яких ми зібрали для вас у цій статті.

"Стугна" у бою

Оператори вітчизняного протитанкового комплексу "Стугна-П" щодня збирають "врожай" зі знищеної бронетехніки рашистів.

Читайте також: Захистити Одесу та Чорне море: якою може бути морська відповідь США та НАТО у протидії рашистам

Черговий епізод використання українського високоточного озброєння від ДККБ "Луч" показали бійці 128-ої окремої гірсько-штурмової бригади, які знищили російську БМП.

Вкрай цікаво те, що від моменту пуску до ураження цілі проходить близько 20 секунд, що говорить про дальність пострілу близько максимальної - 4,5 - 5 км. З цієї відстані у ворога майже немає шансів побачити позицію ПТРК, а скоріш за все, навіть і зрозуміти, що саме по ньому "прилетіло". Інші деталі – у нашому матеріалі.

КБ "Луч" готує нові сюрпризи для рашистів

ДержККБ "Луч" за підтримки Генерального штабу Збройних Сил України поновило підконтрольну експлуатацію комплексу "Амулет".

Зазначається, що у рамках даної програми, проведено дослідну модернізацію бойової машини 9П148 "Конкурс" зі встановленням новітнього озброєння, здатного вражати цілі на більших відстанях. Деталі – у матеріалі Defense Express.

Нове відео як Bayraktar TB2 нищить окупантів

Оперативне командування "Південь" оприлюднило нову порцію відео з ударно-розвідувального дрона Bayraktar TB2.

На записі фігурують три епізоди: коригування вогню артилерії та високоточні удари за допомогою бомб MAM-L. Деталі – на наших сторінках.

Як зробити ракети та літаки ворога "дурнішими"

США просто зобов'язані найближчим часом відключити Росію від системи супутникової навігації (GPS). Бо це значно ускладнить виконання бойових завдань армії рашистів. Так вважають фахівці, з якими поспілкувалися журналісти Defense Express. Хоча є і нюанси. Про них – у нашому матеріалі.

Орда Т-62М часів Хрущова

Генеральний штаб ЗСУ оприлюднив інформацію, що армія РФ починає зняття зі зберігання застарілої бронетехніки з метою компенсації значних втрат, які понесла у боях в Україні.

Т-62М
Т-62М

Слід зазначити, що станом на ранок 24 березня, за даними Міноборони України, рашисти вже втратили 530 танків та близько 1600 одиниць інших броньованих машин.

Т-62 на базі зберігання у РФ
Т-62 на базі зберігання у РФ

Це величезні за своїм масштабом втрати, компенсувати які військово-промисловий комплекс РФ у коротко-, а й можливо, середньостроковій перспективі не зможе. Бо санкції та бойкот вже вплинули на роботу єдиного російського виробника танків - "Уралвагонзавод". Деталі – у нашому матеріалі.

Читайте також: Генштаб: триває оборонна операція, здійснюється вогневе ураження ворога