xcounter
#

Єдиний у РФ виробник танків - "Уралвагонзавод" зупинив роботу через брак комплектуючих

18056
Єдиний у РФ виробник танків - "Уралвагонзавод" зупинив роботу через брак комплектуючих

Санкції з боку цивілізованого світу проти РФ продовжують давати результати

Як повідомив Генеральний штаб ЗСУ, за наявною інформацією призупинена робота підприємств корпорації "Уралвагонзавод" у зв’язку з відсутністюнадходжень комплектуючих іноземного виробництва.

Зазначимо, що "Уралвагонзавод" - єдине російське підприємство, яке здійснює серійне збирання танків, як на потребу рашиської армії, так і на експорт. Також проблеми із комплектуючими викликали збої у поточному ремонті бронетехніки армії РФ.

Читайте також: ЗСУ захопили штабні мапи армії РФ на південному напрямі: став зрозумілий "феномен" Чорнобаївки

А попри спроби провести "імпортозаміщення", реальна залежність російського військово-промислового комплексу від західних комплектуючих - катастрофічна.

Зокрема вся система керування вогнем у модернізованих російських танках спирається на французькі тепловізори, які постачались в обхід санкцій від 2014 року, через Білорусь.

Західні санкції будуть мати аналогічний каскадний ефект щодо всього військово-промислового комплексу РФ. Тобто мова йде не тільки про унеможливлення виробництва озброєння, що з'явилось з 2000-х років, а навіть про унеможливлення поточного ремонту виготовленої раніше техніки та озброєння.

Читайте також: Рашисти відправляють тиловиків на передову – Генштаб