xcounter
#

ЗСУ захопили штабні мапи армії РФ на південному напрямі: став зрозумілий "феномен" Чорнобаївки

42949
ЗСУ захопили штабні мапи армії РФ на південному напрямі: став зрозумілий "феномен" Чорнобаївки

У мережі, після згоди військових, опублікували штабну мапу армії РФ

Українські військові, які знищили штаб одного з підрозділів армії РФ на півдні країни дозволили показати штабні карти рашистів.

Зазначимо, що опублікована мапа датована 10 березням, тобто всю інформацію з неї ЗСУ вже успішно використали, а сама мапа перед публікацією пройшла відповідну "редактуру".

Читайте також: У Білорусі повідомили про повернення десантної бригади у місце постійної дислокації

Інформація з неї дозволяє оцінити реальні сили ворога на середину березня, які складались з десяти батальйонних тактичних груп, сформованих з підрозділів 49-ої загальновійськової армії РФ та 7-ої десантно-штурмової дивізії.

Водночас підрозділи 22-го армійського корпусу армії РФ діяли без формування БТРг.

Чорнобаївка

Щодо Чорнобаївки, в якій ворог вперто зосереджував вертольоти, які регулярно знищувала українська артилерія, то її "феномен" виявився напрочуд простим.

Справа в тому, що на цьому аеродромі під Херсоном рашисти розмістили штаби майже всіх підрозділів свого угрупування: 22 армійського корпусу, 7-ої десантно-штурмової дивізії, 127-ої окремої бригади розвідки та 20-ої мотострілецької дивізії. А найголовніше - командний пункт всього угрупування військ РФ на цьому напрямі.

В реальності вже після першого артилерійського удару вся організація російських військ, скорше за все, була схожа на "пожежу у борделі".

Тобто приймались абсолютно алогічні рішення, які лише погіршували ситуацію, все це множилось на "многоначалие" та "особистий контроль" штабних генералів.

Також зазначимо, що 15 березня стало відомо, що на Миколаївщині захоплено найновішу командно-штабну машину Р-149МА1 армії РФ - машини, яка є елементом автоматизованої системи управління військами "Созвездие".

Читайте також: "Стугна" у бою: постріл на максимальну дальність та відео, яке рашистам ніколи не зрозуміти