xcounter
#

Росіяни ідступають на Харківщині так, що гублять черевики та шапки-вушанки (фото)

8245
Знищений танк ворога на Харківщині
Знищений танк ворога на Харківщині

Цей факт може свідчити про те, що армія РФ не навчала свій особовий склад, як слід діяти в екстремальних ситуаціях. Тому і має настільки катастрофічні втрати

Зараз уся увага України прикута до ситуацію на фронті поблизу Ізюма. Для орків взяти Ізюм важливо, щоб отримати "ключ" для продовження кампанії на Сході України. Тому рашисти намагаються наступати в цьому напрямку.

Втім, на інших ділянках фронту на Харківщині ворог відступає під натиском частин Збройних Сил України. Зокрема, як пише Генеральний штаб ЗСУ на своїй сторінці у Facebook, орки відступають настільки стрімко та бояглузливо, що буквально гублять свої черевики та шапки-вушанки.

Читайте також: Наші ССО вслід за пропагандонами Кремля довели, що Ка-52 прострілюється навіть гвинтівкою

Як можемо побачити додатково – на цих фото знятий розгром колони рашистів у декілька танків, МТ-ЛБ, і головне – один знищений бензовоз. Нескладно здогадатись – як тільки наші бійці знищили рашистський бензовоз, танк та МТ-ЛБ, екіпажі інших бойових машин безладно покидали свою техніку та почали тікати.

Але з цього можемо зробити ще один висновок – армія РФ не навчала свій особовий склад, як діяти в екстремальних ситуаціях. За що справедливо платить своєю кров’ю.

До речі, нові актуальні дані про втрати ворога – в інфографіці Defense Express:

Актуальні дані про втрати ворога станом на 3 квітня 2022 року
Читайте також: Кадри хірургічної роботи артилеристів ЗСУ: архітектурна пам’ятка залишилася неушкодженою