xcounter
#

Збито майже всі ударні дрони і ракету "Искандер-К" під час нічної атаки противника

1346
Shahed-136, фото ілюстративне
Shahed-136, фото ілюстративне

Підрозділи ППО Сил оборони демонструють дійсно високий відсоток знищених дронів-камікадзе типу Shahed

Підрозділи протиповітряної оборони України під час чергової терористичної атаки окупантів знищили майже всі повітряні цілі противника, які випустив ворог — статистику оприлюднило Командування Повітряних Сил ЗСУ.

Так, усього вночі 3 жовтня рашисти випустили по Україні 31 дронів-камікадзе типу Shahed з мису Чауда, що у тимчасово окупованому Криму, і також одну крилату ракету "Искандер-К" з району Джанкой.

Читайте також: Австралія зробила для України бойові модулі, які потрібні для антидронових ган-траків від США
Повітряні Сили ЗСУ збиті безпілотники типу Shahed
Інфографіка від ПС ЗСУ

З них у межах Миколаївщини та Дніпропетровщини було збито 29 ударних дронів (93,5%) та одну ракету (100%), працювали як мобільні групи ППО, так і зенітні ракетні війська та винищувальна авіація.

крилата ракета
Крилата ракета "Искандер", фото ілюстративне

Це вже четвертий день поспіль, коли ворог атакує Україну дронами-камікадзе, всього протягом цих днів було випущено 108 ударних дронів, з них знищено 79 або ж 73,14%.

Також нагадаємо, що у вересні російське окупаційне військо випустило по Україні рекордну кількість дронів-камікадзе типу Shahed — понад 500 одиниць, водночас ППО Сил оборони знищили понад 78% випущених ударних дронів, що є доволі високим показником.

Читайте також: У РФ черговим вихвалянням розкрили кількість втрат та дійсний масштаб прихованої мобілізації