xcounter
#

В Брянську через пожежі на нафтобазі та артилерійському складі почалась евакуація: вже звинувачують міфічні безпілотники

22281
В Брянську через пожежі на нафтобазі та артилерійському складі почалась евакуація: вже звинувачують міфічні безпілотники

У пожежі у Брянську вже звинувачуються ударні БПЛА

Масштабні пожежі у російському Брянську, які вирують на території нафтобази, а також арсеналу артилерійсько-ракетного озброєння, призвели до початку евакуації. Як повідомляють місцеві ЗМІ в першу чергу було оголошено про евакуацію із державної адміністрації, арбітражного суду, а також шкіл.

Цікаво, що за декілька годин до цього російське міністерство з надзвичайних ситуацій повідомило, що ситуація знаходиться під повним контролем і у евакуації потреби не має. Також відомо, що у приборканні пожеж залучено 158 осіб та 51 одиниця техніки.

Читайте також: На Херсонщині окупанти вже риють окопи у чотири метри: страх Чорнобаївки змушує рашистів рити собі "братські могили"

Також серед рашистів вже почали з'являтися перші версії з причинами події. Зокрема вказується, нібито, на застосування безпілотників, які скинули високоточні боєприпаси. Водночас цю версію абсолютно спростовує запис моменту із займанням однієї з нафтобаз. Точніше звук, який присутній на записі.

Якщо дуже уважно прислухатись до нього, то можливо почути, як рашиський солдат затягується недопалком та з силою кидає його у резервуар із легкозаймистою речовиною. Цікаво, що недопалок летів із дозвуковою швидкістю на доволі низькій висоті.

Читайте також: ЗСУ показали бойову роботу рідкісної модернізації "Града" (відео)