xcounter
#

На Херсонщині окупанти вже риють окопи у чотири метри: страх Чорнобаївки змушує рашистів рити собі "братські могили"

21949
На Херсонщині окупанти вже риють окопи у чотири метри: страх Чорнобаївки змушує рашистів рити собі "братські могили"

Армія РФ окопується у надії пережити артилерійські обстріли ЗСУ

Служба Безпеки України опублікувало вкрай цікаву спілкування рашиста, якому вдалось пережити одну з "Чорнобаївок", зі своїм другом у РФ.

Серед цікавих подробиць: окупанти вже чудово розуміють, що їх відправляють на забій сидіти під снарядами в аеропорту Херсону. А у величезних втратах, як пише рашист "не однієї батально-тактичної групи", армійське командування звинувачує самих "постраждалих", мовляв, погано окопались.

Читайте також: Чехія почала постачати України самохідні гармати 2С1 "Гвоздика" - ЗМІ

Саме тому, після відведення з Чорнобаївки на шість кілометрів південніше у населений пункт Білозірка, окупанти почали закопуватись в землю з головою у прямому сенсі. Зокрема у спілкуванні проскочила фраза: "ми зараз "ППУ" закопуємо на рівні із землею, ти уяви яка це яма". Під "ППУ" може міститись два значення: "передвижной" або "передовой" (рухомий або передовий) пункт керування.

Враховуючи те, що його саме закопують, то, скоріш за все, це саме рухомий пункт, який встановлюється на шасі КамАЗа та заввишки 4 метри. І важко не погодитись з окупантом у тому, що потрапляння у такий пункт, що стоїть у 4-х метровій ямі перетворить її у братську могилу.

Зокрема необхідно нагадати, що днями на тій самій Херсонщині силами ЗСУ було знищено передовий пункт управління 49-ої загальновійськової армії: двох генералів-рашистів ліквідовано, один зазнав важких поранень.

Слід зазначити, що цієї ночі у Чорнобаївці знову було неспокійно. Позиції рашистів у аеропорту Херсона потрапили під вкрай щільний вогонь.

Читайте також: Пекельна ніч у Брянську: нафтобаза нафтопроводу "Дружба", артилерійська база, та поїзд під укіс (фото та відео)