xcounter
#

Український Су-27 отримав нове озброєння: буде в парі з МіГ-29 кошмарити окупантів

35960
Український Су-27 отримав нове озброєння: буде в парі з МіГ-29 кошмарити окупантів

Нове поповнення до носіїв американських ракет AGM-88 HARM

Пілоти Повітряних Сил ЗСУ б’ють окупантів ракетами HARM не тільки з винищувачів МіГ-29 – у мережі "засвітилося" фото іншого літака, оснащеного американськими протирадіолокаційними ракетами.

Йдеться про винищувач Су-27С з 831-ї бригади тактичної авіації. Цікаво, що раніше ми вже мали підказку від ПС ЗСУ про те, що HARM-ами рашистів б’ють не тільки з МіГ-29, зокрема розглядали й варіант ударних літаків Су-24М за умови застосування контейнера радіотехнічної розвідки "Фантасмагория".

Читайте також: Bayraktar TB2 продовжує полювання та дає рашиським ЗРК вибір: або MAM-L або HARM

У будь-якому випадку, новина про те, що ПС ЗСУ використовують ракети HARM не тільки з МіГ-29, але й з Су-27 (а також можна припустити, що й з інших типів літаків), свідчить про доволі активне постачання цих ракет.

Так, наприклад, у черговому пакеті оборонної допомоги США від 8 вересня один з пунктів – саме протирадіолокаційні ракети AGM-88 HARM.

Водночас українські військові вже продемонстрували, що ефективно використовують ці ракети – зокрема, на півдні нашим військам вдалося "відкрити" небо для Bayraktar TB2, які ефективно використали цю можливість.

Читайте також: Повітряні Сили України показали, як застосовують AGM-88 HARM з МіГ-29 (відео)