xcounter
#

Штаб Чорноморського флоту РФ атакував дрон: рашисти вирішили не ганьбитися на параді до дня власних ВМС

25746
Штаб Чорноморського флоту РФ атакував дрон: рашисти вирішили не ганьбитися на параді до дня власних ВМС

Схоже, що командування Чорноморського флоту РФ знайшло привід для того, щоб не проводити парад, а за одно розпочати "полювання на відьом"

В окупованому Криму невстановлений дрон атакували штаб військово-морських сил Чорноморського флоту РФ. У прес-службі флоту вже повідомили, що для атаки був використаний саморобний БПЛА з малопотужним підривним пристроєм.

Рашисти офіційно повідомили, що уламками віконного скла поранено п'ятьох осіб в одному з приміщень штабу, яким надано медичну допомогу.

Читайте також: Знищити з HIMARS російський корабель, недолуга утилізація залишків Х-22 та як РФ "нищить" цілі збитими "Калібрами": події тижня війни від Defense Express
штаб чф рф

Також були опубліковані фото з місця подій, на яких видно вхід у штаб, біля якого лежать уламки скла, видно сліди крові та, чомусь, пляшка, а також двір, де вибуховою хвилею збило листя з дерев та розкидало щось схоже на туалетний папір.

Рашисти вже повідомили, що цей був саме український БПЛА. Але речник Одеської військової адміністрації Сергій Братчук повідомив, що це відверта провокація і "звільнення нашого Криму від окупантів відбуватиметься не так і набагато ефективніше".

У будь-якому випадку вибух у штабі ЧФ РФ призвів до рішення скасовувати парад рашиського флоту в окупованому Севастополі. І саме це стало доволі зручним приводом для його скасування, бо його проведення означало лише відверто зганьбитися.

чф рф
ЗСУ активно проріділи корабельний склад ЧФ РФ

По-перше, він би проводився без флагмана - ракетного крейсера "Москва", втрати на якому були засекречені, по-друге, певна частина кораблів ЧФ РФ

отримала пошкодження

і навіть якщо їх "підфарбували", все одно це буде добре видно під час параду. Як і "колгоспно"

прикручені ланцюгами

сухопутні ЗРК "Тор" до палуб.

Також величезні питання були до складу навіть піших колон, в які ще у травні для масовки додавали цілі "коробки" з дітей - членів "Путін'юґенду" ("Юнармии").

Тобто в цій ситуації командування ЧФ РФ просто знайшло привід для того, щоб не проводити парад. Також цілком очікувано, що зараз рашисти використають цей привід для "полювання на відьом" та активно розпочнуть "протидиверсійні дії" з метою терору.

Читайте також: Польща "прискорилась", щоб поставити перші 8 "контрактних" САУ Krab для ЗСУ