xcounter
#

Путін'юґенд у Севастополі: окупанти вигнали крокувати на параді дітей та кадетів

Путін'юґенд у Севастополі: окупанти вигнали крокувати на параді дітей та кадетів
20352

Величезні втрати на фронтах змусили рашистів зробити справжній парад дітей

У тимчасово окупованому Севастополі днями пройшли репетиції параду на 9 травня, який є сакральним для рашистів дійством. Про скорочення чисельності військ, які мають взяти участь у параді на Червоній площі у Москві вже добре відомо. Але реальний масштаб втрат та відсутності будь-яких резервів помітний саме в анексованому Криму.

Якщо у 2021 році до параду у захопленому Севастополі було залучено близько двох тисяч осіб, то у цьому році 1,3 тисячі, а головне, що для створення хоча б ілюзії масовості у піші колони поставили дітей: кадети, нахімовці, зведені роти аналогу гітлер'югенда - "Юнармии".

Читайте також: Замаскували на повну, але не допомогло: "Штурм-С" рашистів знищено ювелірним пострілом (відео)
Юнармия

Також масовку повинні створити курсанти, правоохоронці, рятувальники та окрема "коробка" жінок-військовослужбовців. Але після перегляду всієї репетиції складається враження, що більша частина всіх залучених у дійстві - саме діти.

Серед бойових підрозділів, які потрапили на відео репетиції, по 64 морських піхотинці та "росгвардіця", при цьому відчайдушно призовного віку.

Також оголошено, у параді в окупованому Севастополі візьме участь 40 одиниць військової техніки. Судячи з усього, більша її частина буде належати до часів Другої світової війни.

Також не оголошено і про проведення традиційної морської частини параду. Як з максимальною вірогідністю не буде загадано, ані про втрату флагману флоту - ракетного крейсера "Москва", ані про величезні втрати 22-го армійського корпусу РФ чи будь-яких інших підрозділів.

В цій ситуації жахає лише те, що за вісім років у окупованому Криму вже народились та пішли до школи діти, які цілеспрямовано зомбувались рашиською пропагандою.

Читайте також: Для рашиських генералів Путін вже приготував чистки зразка 1937 року - необхідно когось звинуватити у провалі
ТЕГИ Війна