xcounter
#

Кремлівські пропагандони визнали катастрофічні втрати своєї авіації у війні проти України (відео)

Але при цьому вони продовжують натякати на "ядерний шантаж"
24665
Цьогоріч ворог не зможе показати масштабний повітряний парад, наші Повітряні Сили уже збили понад 300 ворожих літальних апаратів, ілюстративне фото довоєнних часів
Цьогоріч ворог не зможе показати масштабний повітряний парад, наші Повітряні Сили уже збили понад 300 ворожих літальних апаратів, ілюстративне фото довоєнних часів

Щоб показати "картинку", росіяни були вимушені свої МиГ-29 гнати аж з Вірменії. Це - уже свідчення успіхів Повітряних Сил України у знищенні ворожої авіації, тим більш наші воїни уже "приземлили" понад 310 літаків та вертольотів ворога

Цьогоріч орки якось із "запізненням" починають підготовку до своєї культової дати – "9-го Травня", "Дня Победы". На календарі – уже 18 квітня, але лише сьогодні рашистські пропагандисти дали перші повідомлення про підготовку до параду на "Красной Площади" в Москві.

Зокрема, деякі наші ЗМІ уже відтворили інформацію від "РИА Новости" про те, що Міноборони країни-агресора планує залучити до параду 11 тисяч орків, 131 одиницю наземної техніки та 77 одиниць літаків та вертольотів. Але особливо в цьому випадку потрібно бути вкрай критичними бодай тому, що по факту кремлівські пропагандони показали проліт лише восьми винищувачів МиГ-29 та одного "літака Судного дня" Ил-80 в супроводі чотирьох винищувачів.

Читайте також: Аналітики з’ясували, що саме рвануло на крейсері "Москва" після влучання "Нептуна" (фото та відео)

Якщо опиратись на дані The Military Balance 2021, росіяни в строю своєї тактичної авіації мають лише 16 винищувачів МиГ-29СМТ, що були дислоковані на авіабазі у вірменському місті Гюмрі. Іншими словами – заради "картинки" орки гнали свої винищувачі аж із Вірменії.

Взяти десь ближче літаки для "сохранения лица" росіянам, очевидно, завадили успіхи Повітряних Сил України, які знищили уже 167 літаків та 147 гелікоптерів ворога. Тим більш, раз пропагандонам довелось звертатись до такого "символізму", як проліт у формі букви "зет".

Втрати ворога, зокрема в авіації, на 18 квітня 2022 року

Нашим читачам індекс "Ил-80" може виявитись знайомим, та асоціюватись із ганебним для Кремля скандалом. Так і є – як розповідав Defense Express, у грудні 2020 року стало відомо, що невідомі особи просто розікрали все бортове обладнання із літака Ил-80, що стояв на ремонті в Таганрогу, на потужностях "АНТК им. Бериева".

За даними з відкритих джерел відомо, що РФ має на озброєнні чотири Ил-80. Зазвичай такі "борти" публічно не "світяться". І спробу Кремля прогнати один із "літаків судного дня" над "Красной площадью" можна сприймати в двох ключах – 1) як елемент "ядерного шантажу" рашистів та 2) фактичне визнання, що орки здатні підняти у повітря лише один із чотирьох Ил-80.

Проліт рашистського Ил-80 під час репетиції параду на "9-те Травня", стоп-кадр з пропагандистського відео

Кремлівські пропагандони також вкинули ось таке відео, яке свідчить, що на "9-те Травня" рашисти планують показати "картинку" із прольотом Ту-160 у парі з Ил-78, та прольотом ланок вертольотів Ми-24, Ми-28 та Ка-52.

Цьогорічну "подачу" парада на "Красной площади" рашистською пропагандою можна назвати "м’якою", на відміну від попередніх років. І це може свідчити, що цьогоріч Кремль хоче використати "9-те Травня" саме як елемент "внутрішньої мобілізації" та накачування "патріотичного угару", необхідних для набору нових партій "гарматного м’яса" для війни проти України.

Читайте також: Тактика повітряних боягузів: як Росія вперше застосувала проти України свій найновіший літак Су-57