xcounter
#

Замаскували на повну, але не допомогло: "Штурм-С" рашистів знищено ювелірним пострілом (відео)

11881
Замаскували на повну, але не допомогло: "Штурм-С" рашистів знищено ювелірним пострілом (відео)

Рашисти починають вкрай активно маскувати свою техніку, але це не допомагає їм зберегтись від вогню ЗСУ

Бійці 30-ої окремої механізованої бригади ім. князя Костянтина Острозького знову показали просто феноменальну хірургічну точність у знищення рашистів. На відео з дрона зафіксовано момент ураження самохідного протитанкового комплексу "Штумр-С".

І слід зазначити, що ворог почав активно маскувати свою техніку у житловій забудові всіма доступними засобами для того, щоб зробити її важкопомітною саме з дронів. Для цього прямо на броню накидається шифер та інші будівельні матеріали.

Читайте також: Як палає рашиський Т-72Б3 та чому в нього не завжди відриває башту (відео)

Але такі хитрощі на українських бійців не спрацьовують. Як результат - вправне знищення "Штурм-С" ворога. На жаль з чого саме знищено техніку противника, у дописі до відео не вказано, а на запис сам боєприпас не потрапив.

Нагадаємо, що "Штурм-С" - радянський самохідний протитанковий комплекс на шасі МТ-ЛБ, який був створений у 1979 році та використовує керовану ракету 9М114 "Кокон" з радіокомандною системою наведення. Ця ракета має "паспортну" дальність у 4-6 кілометрів. У 2012 році у РФ цей комплекс пройшов модернізацію та отримав тепловізійний приціл.

Штурм-С
Читайте також: Для рашиських генералів Путін вже приготував чистки зразка 1937 року - необхідно когось звинуватити у провалі