xcounter
#

Вогонь з неба у прямому сенсі слова: що лише не використовують для випалювання рашистів (відео)

7148
Вогонь з неба у прямому сенсі слова: що лише не використовують для випалювання рашистів (відео)

У мережу потрапило доволі цікаве відео зі знищенням ворога за незвичних боєприпасів

На відео з ураження рашистів часом можливо зустріти вкрай дивну зброю, яку не вдається ідентифікувати. За останній час вже було помічено використання вкрай дивних боєприпасів чи мін з ударним ядром за допомогою яких було знищено штабні машини з рашиськими офіцерами, а також високошвидкісні дрони, які випалюють танки.

Часом "сюрпризи" підкидають і інші відео зі знишенням армії РФ. Зокрема наступне, яке ми були вимушені перезавантажити на власний Telegram-канал з каналу Юрія Мисягіна щоб додатково "розмити" телеметрію з дрона.

Читайте також: Рашисти намагались застосувати "Шилку" як "вогневу точку", але щось у них "пішло не так" (відео)

На відео можливо побачити спочатку три високотемпературних об'єкта, які падають у район цілі під кутом близьким до 80-90 градусів - тобто це запалювальні елементи. Але їх лише три, в той час, коли, наприклад, у реактивному снаряді РСЗВ їх значно більше і, саме ними рашисти обстрілювали, наприклад, "Азовсталь".

Нове відео відрізняється і від застосування артилерійського снаряда, де запалювальних елементів також більше (з 0:25).

Водночас треба відмітити й точність, що навіть може спонукати на думку, що це боєприпаси з самонаведенням. Але, скоріш за все, це виключна майстерність бійців. Бо основним "кандидатом" на знищення противника є 120-мм міномет із міною 3В34, яка несе чотири різнокаліберні запалювальні елементи.

Водночас коли ворог сам активно застосовує запалювальні боєприпаси, в тому числі й по містах України, розмови щодо заборон та іншого гуманітарного права відносно рашистів можливо залишити за дужками.

Читайте також: Масований ракетний удар РФ на День Незалежності: чим саме можуть бити та чи вистачить сил у рашистів