xcounter
#

Рашисти тягнуть в Україну кустарно "заброньовані" вантажівки: деталі з МТ-ЛБ гупати тепер не будуть

16222
Рашистський "Урал" під час модернізації
Рашистський "Урал" під час модернізації

Окупанти понавішували бронелисти на свої "Урали"

Війна демонструє, що додаткове бронювання для техніки, яка бере безпосередню участь у бойових діях та ризикує потрапити під ворожий вогонь, зайвим аж ніяк не буде. Втім, так звана "друга армія світу" іноді демонструє досить комічні приклади на кшталт "тюнінгованих" бензовозів чи інших найдурнуватіших рішень з додаткового бронювання.

Водночас нещодавно у мережі з’явилися фото, які свідчать, що наразі окупанти змушені вдаватися до "кустарного бронювання" своїх машин, зокрема "Уралів", який "засвітився" на відео та фото.

Читайте також: Рашисти безглуздо "замінували" свій БТР-82, ЗСУ ефектно знищили помилку окупантів з дрона

І з одного боку це вже не просто "навішати колоди на машину" чи "почепити на дріт на "КамАЗ" деталь від МТ-ЛБ". А з іншого це говорить про те, що за десять місяців повномасштабного вторгнення російська "оборонка", в якої "все так добре" за словами роспропагандонів, вимушена звертатися до таких от "вимушених" рішень.

броньований
Всередині "заброньованого" "Урала"

Так, на фото та відео демонструються модернізовані на одному з підприємств міста Уфа "Урали", якими оснащують башкирських "добровольців". Суть модернізації полягає в тому, що на "Урал" навісили бронелисти, скло поміняли на брроньоване.

Як кажуть самі рашисти, стандартний кузов замінили "бронекапсулою з аварійними виходами та вентиляцією", хоча, судячи з усього, скоріше йдеться про просте "навішування" тих же бронелистів. І насправді тепер питання в тому, як таке бронювання вплине на ходові характеристики машини і загалом наскільки "ефективне" воно буде за реальних бойових умов.

Читайте також: РФ "наштампувала" бронемашин для вогнеметників на базі Т-72, щоб безглуздо втратити в боях проти ЗСУ