xcounter
#

Рашисти показали "тюнінговані" бензовози, безглузді ідеї "вкрали" у побитої на полі бою техніки

3471
Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Окупанти знову згадали свою "жагу" до дивакуватих рішень

Міноборони РФ опублікувало відео, в якому демонструється, як окупанти на полігоні "тренуються" супроводжувати колони з бензовозами, які впевнено можна назвати “новомодернізованими машинами”.

Так, одразу впадає в око той факт, що рашисти – схоже, з отриманого "досвіду" війни в Україні – вирішили удосконалити захист машини, "заховавши" її у протикумулятивну решітку.

Читайте також: Рашисти захистили свої Т-62 від зброї, що "страшніша" за Javelin чи 155-мм снаряд

Кабіни машин теж отримали "додаткове бронювання" – таке окупанти часто полюбляють вішати на свої машини, у тому числі й на важку броню безпосередньо в Україні.

Тут можна згадати низку зразків "тюнінгу по-рашистські", коли окупанти дійсно обирають найдурнуватіші рішення з додаткового бронювання, де, до речі, ті ж бензовози спробували захистити колодами, що, вочевидь, не дуже допомогло.

бензовов окупантів армія РФ
"Модернізований" бензовоз окупантів

Але повернемося до відео – окремо звертає увагу на дивне рішення щодо захисту, яке окупанти обрали для своїх колон – це передусім вантажівки зі встановленими на них зенітними установками ЗУ-23-2 при відсутності, наприклад, розрахунків з банальними ПЗРК.

Зрештою, під час зупинки окупанти повторюють свої ж помилки зі скупчення машин в одному місці, що робить їх приємними цілями.

Читайте також: Рашисти під Херсоном повісили рідкісний захист на БМП-2, але це їм не допомогло (фото)