xcounter
#

Рашисти феєрично зганьбилися зі своїм "Бумерангом": коли провалив бій навіть зі стаціонарними цілями (відео)

15182
"Парадна" зброя програє нерухомим цілям
"Парадна" зброя програє нерухомим цілям

Чергова серія "російської зброї у полігонних умовах"

У рашистів є одна гарна традиція – раз на рік під час демонстраційних показів на весь світ демонструвати, якою ж "влучною" є техніка, створена російським оборонно-промисловим комплексом.

танковий біатлон РФ
"Влучність" російських танківстів у полігонних умовах під час біатлону у 2021 році

Наприклад, минулого року під час змагань на танковому біатлоні у РФ у серпні російські танки показали "неймовірну" влучність – з 16 пусків керованих ракет у ціль влучили лише 8 – і це під час стрільби на полігоні по нерухомих цілях.

Читайте також: Товщі, важчі, дорожчі: чому затримуються російські бронемашини "Бумеранг"

Цього року "естафету" у російських танках перехопила "новітня" російська колісна БМП К-17 на базі платформи "Бумеранг", яка під час форуму "Армия 2022" продемонструвала публіці можливості свого бойового модуля.

БМП К-17
БМП К-17 "Бумеранг"

Причому "продемонструвала можливості свого бойового модуля" – це ще дуже гучно сказано. Якщо говорити по факту – БМП К-17 показала, що не може влучити ані своїми протитанковими ракетами, ані автоматичною гарматою по стаціонарній цілі.

На відео вище – робота російської новітньої БМП по цілях у рамках демонстрації на форумі "Армия 2022". Перше відео – пуск двох протитанкових ракет "Корнет", одна з яких "знищила" землю позаду танка, інша, ймовірно, зачепила гармату. "Великолепное попадание", – коментує подію оператор.

Друге відео – робота 30-мм гармати російської новітньої БМП. Влучність – не краща, ніж у протитанкових ракет. І знову варто наголосити – це по стаціонарних цілях у полігонних умовах.

БМП
Російська перспективна БМП "Манул"

А поки новітні російські БМП не влучають у цілі, "оборонка" цієї країни вже планує, як три роки буде "пиляти" кошти на перероблюванні БМП-3.

Читайте також: Білорусь показала прототип власного БТР та тонко натякнула на відмову від російського "Бумерангу"