xcounter
#

Ганьба "танкового біатлону" під Москвою: феєричні промахи кращих танкових екіпажів при стрільбі керованими ракетами

Ганьба "танкового біатлону" під Москвою: феєричні промахи кращих танкових екіпажів при стрільбі керованими ракетами
6789

Під час змагань на танковому біатлоні у Росії кращі танкові екіпажі продемонстрували дійсно "вражаючі" результати. З 16 пусків керованих ракет у ціль влучила лише кожна друга. Тобто 8 промахів. Свої навички демонстрували екіпажі танків Т-90А, Т-80У, Т-80УЕ-1,Т-72Б3, Т-80БВМ. Стрільба велась на полігоні по нерухомій цілі. На це варто подивитись власними очима.

Відео було викладено на каналі Танкового біатлону. До змагань були залучені кращі екіпажі, укомлектовані строковиками. Звісно, очікувалося, що вони продемонструють цілком пристойне володіння бойовою технікою. Але, як часто трапляється на території Росії, знову "что-то пошло не так".

Так, танк Т-80БВМ мав би вразити ціль керованими протитанковими ракетами 9М119. Але екіпажу не вдалося це зробити.

Т-80БВМ
Три модернізованих Т-80БВМ безуспішно намагалися вразити мішені керованими ракетами з комплексу "Рефлекс-М" / Фото: "Звезда"

Відстань до цілі, яку повинен був знищити танк Т-80БВМ ракетами 9М119, становила до 2700 м. Разом з тим, ракети з лазерним наведенням не змогли виявити цю ціль. Відеофрагмент з невдалим пострілом можна переглянути за посиланням.

Ракета летить "мимо кассы"

Детальний розбір цього та інших випадків був зроблений на сайті "Отвага" – подаємо цю інформацію мовою оригіналу.

Т-90А

27:14 - Пуск ТУР из Т-90А по цели - недолет. Пуск второй ракеты не показали, вроде тоже промах. Третий попал. 2 промаха из 3 пусков. По неподвижной цели в полигонных условиях.

Т-80У

36:20 - у танка очень сильно трясется ствол пушки.

37:02 - Пуск ТУР 9М119М по цели - ракета ушла вверх. Второй пуск - ракета ушла вверх. Третий попал. 2 промаха из 3 пусков. По неподвижной цели в полигонных условиях.

Т-80УЕ-1

45:16 - Пуск ТУР по цели - ракета ушла вверх. Второй и третий пуски поразили цели (хотя, по поводу второго есть сомнения, ну ладно - засчитаем). 1 промах из 3 пусков. По неподвижной цели в полигонных условиях.

Т-72Б3

53:35 - второй танк выехал вперед позиции.Четыре пуска - четыре попадания.

Т-72Б1 без ТУР так что пропускаем.

Т-80БВМ

Т-80БВМ
"Ну ось, зараз гарний ракурс, видно керовану ракету ... І вона "вражає" ціль…, що знаходиться в кромці лісу", - відчайдушно брехав у прямому ефірі ведучий відомого своєю пропагандою каналу Міноборони РФ "Звезда".

1:11:10 - Первый пуск - промах. Второй не показали - промах. Третья ракета "ушла" в деревья - промах. Три пуска - три промаха. По неподвижной цели в полигонных условиях.

Итого 8 промахов из 16 пусков ТУР. На полигоне. По неподвижной цели.

Т-80БВМ
Мішені, котрі так і не були уражені новими російськими танками / Фото: "Звезда"