xcounter
#

Рашисти бояться артилерії ЗСУ на Херсонщині, тому знайшли для себе свій "жест доброї волі"

28745
Рашисти бояться артилерії ЗСУ на Херсонщині, тому знайшли для себе свій "жест доброї волі"

Рашисти на Херсонщині не хочуть залишитися "грузом 200" або потрапити в полон, тому знайшли спосіб, як "безпечно" втекти до Криму

Військові російської окупаційної армії тікають в Крим з України – непоодинокі випадки дезертирства окупантів фіксують у Херсонській області, розповідають в Головному управлінні розвідки Міноборони України.

Так, окупанти зазнають серйозних втрат через удари української артилерії на Херсонщині, тому тікають до Криму через Арабатську стрілку. Як кажуть у ГУР МОУ, такий маршрут окупантів вважається "безпечним" та "добре відпрацьованим".

Читайте також: Керівники заводів, які виготовляють Т-90, "Калібри", "Іскандери" та іншу зброю, досі не під санкціями – НАЗК
артилерія ЗСУ
Вогонь артилерії ЗСУ, фото ілюстративне

Мають рашисти й свою "тактику" втечі – наприклад, в окупованій Калинівці, що на Херсонщині, група російських дезертирів віком 18-20 років з трьома автоматами "Калашнікова" просили в місцевих їжу та воду, рухаються вони в бік Криму, причому вдень переховуються, а пересуваються виключно вночі.

Нагадаємо, наразі на Херсонщині спостерігається найменша кількість концентрації ворожих БТГр на один кілометр – так, на 252 км лінії фронту ворог розташував 13 своїх БТГр – по одній батальйонно-тактичній групі на кожні 19,3 км.

Читайте також: ГУР МОУ розкрило втрати кадирівців у війні в Україні: які "бойові" завдання вони виконували