xcounter
#

ГУР МОУ розкрило втрати кадирівців у війні в Україні: які "бойові" завдання вони виконували

10281
ГУР МОУ розкрило втрати кадирівців у війні в Україні: які "бойові" завдання вони виконували

Кадирівські "тікток війська" мали свої "завдання" на полі бою

Чеченська республіка відправила на війну в Україну близько 2,5 тисяч бойовиків. Про це йдеться у повідомленні ГУР МОУ – воєнна розвідка України публікує повний список кадирівців, які у березні-травні брали участь у бойових діях в Україні.

У ГУР МОУ зауважують, що основним завданням кадирівців, які перебували у другому ешелоні наступу, було залякування та геноцид українців.

Читайте також: Кадиров набрехав про Рубіжне: ЗСУ відбили удари і "кадирівців", і російських спецпризначенців
кадирівці війна Україна
Кадирівці готуються їхати воювати в Україну

Разом з тим, після того, як спроба окупантів "за три дні взяти Київ" та захопити всю Україну провалилася, бойовики Кадирова отримали нові "бойові" завдання – зупиняти підрозділи російських військ, які відступали, та організовувати показові розстріли тих, хто відмовлявся йти в бій.

Після невдачі на Півночі України, кадирівців перекинули на Луганський та Маріупольський напрями – грабувати населення та знімати "тіктоки".

кадирівці
Кадирівські "буханки"

Як зазначають у ГУР МОУ, втрати кадирівців у війні в Україні наступні: з 2,5 тисяч бойовиків загинуло близько 100, ще 300 отримали поранення, а 60 – втекли з України.

Разом з тим, як раніше розповідав Defense Express, кадирівці "відзначилися" й перестрілкою між "своїми" – буряти та бойовики Кадирова не поділили награбоване.

Читайте також: Кадирівці на Київщині намагались захопити дітей - відео з доповіддю командира рашиського загону
ТЕГИ Війна