xcounter
#

Кадиров набрехав про Рубіжне: ЗСУ відбили удари і "кадирівців", і російських спецпризначенців

7639
Кадиров набрехав про Рубіжне: ЗСУ відбили удари і "кадирівців", і російських спецпризначенців

Чергова "картинка для телевізора" від країни фейків

Рашисти спростовують "успіхи" своєї ж армії – про це йдеться у чергових перехоплених перемовинах від Служби безпеки України.

Так, на питання про те, чи взяли рашисти, відповідь наступна: "Ага... я ж тебе говорю, за щеку только взяли. Них*я не взяли, них*я абсолютно".

Читайте також: СБУ піймала двох зрадників, які допомагали рашистам бити по бронетанковим заводам

Він стверджує, що українські військові залишаються в місті. Водночас командири окупантів дають наказ йти вперед, однак йти вперед вже просто немає кому – тому стоять на місці. Кидали в бій і російських спецпризначенців – безрезультатно.

Цікаво, що ще вчора голова Чеченської республіки Кадиров повідомляв, що його бійці разом з розвідувальними підрозділами 2-го армійського корпусу так званої "ЛНР" взяли під свій контроль місто Рубіжне.

Разом з тим, рашисти кадирівцями незадоволені: "Чечены п*зды получили и больше никуда не ходят… Занимаются "эвакуацией": сюда фуры с колбасой гонят, а назад – фуры с золотом! Типа «гуманитарку» сюда, а отсюда награбленное тянут".

Загалом рашисти дуже часто ось таким чином "спростовують" фейки від своїх же пропагандистів. Так, наприклад, раніше військовослужбовець РФ зізнався, що рашисти самі ж обстріляли селище Клімово у Брянській області.

Читайте також: Командири-рашисти давали накази вбивати мирне населення - СБУ