xcounter
#

СБУ піймала двох зрадників, які допомагали рашистам бити по бронетанковим заводам

15618
Пожежа на Київському бронетанковому заводі після удару рашистів
Пожежа на Київському бронетанковому заводі після удару рашистів

Ними виявились колишній та чинний співробітники "Укроборонпрому"

Служба безпеки України затримала двох коригувальників вогню, які допомагали оркам завдавати ракетні удари по бронетанковим заводам, що входять до складу "Укроборонпрому". Про це йдеться у повідомленні прес-служби Концерну.

Зокрема, наші спецслужби затримали провідного інженера одного із заводів "Укроборонпрому" за ймовірну причетність до ракетного удару по підприємству. За попередніми даними, колаборант "злив" росіянам дані про наслідки ворожого ракетного удару по своєму підприємству.

Читайте також: КБ "Луч" поіменно назвало агентів РФ в керівництві "Укроборонпрому" та просить владу прийняти заходи (оновлено)

Окрім того, СБУ затримала ще одного коригувальника вогню по іншому бронетанковому заводу Концерну, ним виявився колишній співробітник підприємства.

За попередніми даними, зрадник давав координати рашистами для виконання ракетних ударів по заводу, і також - корегував вогонь після їх виконання.

Пожежа на Київському бронетанковому заводі після удару рашистів
Читайте також: Піар "Укроборонпрому" призвів до удару по бронетанковому заводу: знищено цех де ремонтували трофеї, є загиблі та поранені