xcounter
#

Рашисти бідкаються, що американські фахівці дізнаються всі секрети їхнього новітного Т-90М "Прорыв"

37906
Т-90М "Прорыв"
Т-90М "Прорыв"

І скаржаться на те, як екіпаж танка міг так безвідповідально кинути його на полі бою

Російські військові експерти скаржаться на халатність та безвідповідальність російських військових, які під час втечі з Харківської області залишили для Збройних Сил України низку приємних трофеїв.

Один з таких прикладів – комплекс РЕБ САП-518 "Регата" з винищувача Су-30СМ, який було знайдено на Харківщині і який може підказати нашим захисникам, як ефективніше нищити російський літак.

Читайте також: Пекельне відео, як ТРО знищили найновіший Т-90М "Прорив" - розбираємо по кадрах

Однак ще сильніше рашисти бідкаються через іншу "аналоговнет" розробку російського оборонно-промислового комплексу – танк Т-90М "Прорыв", який кинула на Харківщині російська "елітна" Таманська дивізія.

Скаржаться передусім на те, що екіпаж танка кинув його, навіть не спробувавши (або не ризикнувши?) хоч якось пошкодити його, щонайменше "кинути декілька гранат у люк".

Екіпаж, який кинув майже неушкоджений танк, називають ледь не "зрадниками батьківщини" через те, що тепер вороги зможуть буквально розібрати на гвинтики новітню російську розробку.

т-90м
Знищений російський Т-90М "Прорыв", фото ілюстративне

Так, у РФ бояться того, що Т-90М передусім відправиться на Абердинський випробувальний полігон в США, де американські фахівці розкриють всі секрети російської розробки.

Говорять, зокрема, про комплекс "Накидка" – спецматеріал для маскування, який має "ховати танк у тепловому та радіолокаційному діапазонах. Або ж про комплекси захисту та бортову електроніку.

Читайте також: Росіяни повісили "мішки" із захистом на Т-90М "Прорыв", та "засвітили" свій "брометалобрухт" (відео)