xcounter
#

Росіяни повісили "мішки" із захистом на Т-90М "Прорыв", та "засвітили" свій "брометалобрухт" (відео)

6811
Рашистський Т-90М "Прорыв", ілюстративне фото довоєнних часів
Рашистський Т-90М "Прорыв", ілюстративне фото довоєнних часів

Рашистське "панцерваффе" вкотре демонструє, що нездатне вести "роботу над помилками"

Кремлівські пропагандони викинули у відкритий доступ відео, щоб похизуватись – "дивіться, у нас є ще два танки Т-90М "Прорыв"". На башти яких повісили блоки-"мішки" комплексу динамічного захисту "Реликт", до війни такий варіант захисту саме на Т-90М не спостерігався.

Рашисти відзняли це відео так, щоб можна було провести геолокацію місця зйомки. Мова про базу зберігання бронетехніки армії РФ біля міста Валуйки в Бєлгородській області. "В кадрі" два "аналоговнєтні" Т-90М "Прорыв" маневрують на фоні десятків МТ-ЛБ та БМП-2, які виглядають скоріше як металобрухт та як жертви "канібалізму запчастин".

Читайте також: Як рашисти намагались захистити свої танки "мішками" та "мангалами", і чому з цього нічого не вийшло

Для чого рашисти вирішили повісити на башти Т-90М "Прорыв" блоки-"мішки" від "Релікта", і чи є це адекватною мірою захисту – сказати складно.

З відкритих джерел відомо, що за час війни проти України росіяни втратити мінімум один Т-90М, і версії про обставини знищення цього танка виглядають доволі суперечливо. Бо за однією із версій, цей танк знищила наша ТрО із засідки, "роздовбавши" ворожий Т-90М гранатометами "Карл Густав". За іншою – що бійці нашої ТрО змогли лише пошкодити танк, а машину добили уже свої – або по причині "френдлі фаєра", або щоб не дати захопити пошкоджений ОБТ, або взагалі щоб добити занадто фанатичного командира.

"Замаскований" рашистський Т-90М "Прорыв" на Харківщині, квітень 2022 року, фото з відкритих джерел

У всякому випадку, "панцерваффе" армії РФ вкотре демонструє, що нездатне вести "роботу над помилками". Що власне й привело рашистів до втрат у понад 2 тисячі танків.

Читайте також: Окупанти підказали ЗСУ, де в Україні можна знайти більше новітніх Т-90М "Прорыв"