xcounter
#

Окупанти підказали ЗСУ, де в Україні можна знайти більше новітніх Т-90М "Прорыв"

9798
Російський розпіарений танк Т-90М "Прорив"
Російський розпіарений танк Т-90М "Прорив"

Чекаємо на нові новини про знищені "новітні" російські танки

Рашисти, після того, як нещодавно втратили в Україні один зі своїх новітніх танків Т-90М, вирішили підказати Збройним Силам, де можна знайти й інші такі танки. На відео, де окупанти "спалили" свої сучасні Т-90, звернули увагу в Мілітарному.

Так, окупанти продемонстрували щонайменше один свій "найсучасніший танк" у Запорізькій області – зазначається, що рашисти готуються до наступу на одній з ділянок фронту.

Читайте також: Керівники заводів, які виготовляють Т-90, "Калібри", "Іскандери" та іншу зброю, досі не під санкціями – НАЗК

Самі рашисти стверджують, що на Т-90М в "єдиних бойових порядках з піхотою" здійснювати "безцінну підтримку "вогнем" будуть "героїчні владикавказькі танкісти".

Наскільки "успішно" їм це вдається – поки невідомо, бо наразі рашист у своїх опусах тільки скаржиться на гаубиці М777 та те, що українські танкісти обстріляли їхні позиції.

т-90м танк
Перший знищений в Україні російський Т-90М "Прорив"

Нагадаємо – зовсім нещодавно бійці 93-ї бригади "Холодний Яр" знищили три танки армії РФ, що були покинуті поблизу Ізюму, один з них – розпіарений Т-90М.

Читайте також: Бійці "Аеророзвідки" відправили в пекло до Т-90М "Прорив" його "старшого брата"